Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Nicolas Alex

Locatie:

, Romania

Allereerst ontdekten we Lucas door een zeer gelukkige kans.

In een erg koud herfstweer, voor een kerk met zijn moeder, droeg hij slappe kleren en schoenen zonder sokken. Maar hij glimlachte.

Lucas is een jongen van 1 jaar en 6 maanden die de ongelukkige kans heeft om geboren te worden in een zeer arm gezin.

Hij heeft een broer van 3 jaar en ze wonen met hun moeder in een heel klein huisje, zonder warme bron, zonder badkamer of keuken.

De geur van de muren is moeilijk te beschrijven, maar ze inhaleren het elke dag.

Hun moeder is ziek en ze leven van donaties en andere kinderkleding. Niet meer.

Probeer je maar eens 3 personen voor te stellen, een moeder en 2 kinderen in een kamer zonder warm water die kokend water heeft om een bron voor warm te hebben.

En de winter is er al.

Voor voedsel gebruiken ze aardappelen en rijst omdat het erg goedkoop is en zelden, wanneer mensen hen helpen, gezond voedsel voor baby's.

De melk of het fruit zijn gewoon een andere droom voor hen.

Dus wij, een groep die om hen geeft, hebben de rest van het bedrag nodig om te bouwen voor een huisje met 3 kamers, badkamer, keuken en speciale voorwaarden voor baby's om op te groeien en gelukkig te zijn met een normaal leven - inclusief alle nutsvoorzieningen zoals water, warm systeem of elektriciteit.

Ons bedrag is slechts 5.000 dollar en we hebben in totaal 30.000 dollar nodig, dus maak alsjeblieft deel uit van dit kerstverhaal om de droom van Lucas en zijn familie waar te maken!


Fijne kerstdagen allemaal!

Ik dank u allen voor uw hulp en wens u het allerbeste!€ 0 van € 25.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.