Maatschappij   

Aangemaakt door :

Koen Klerkx

Locatie:

Nuenen, Nederland

Het land van rust en herstel. Zo voelt het voor mij 6 dagen per week. In 2019 kwam ik erachter dat ik voor de derde keer in een burn-out terecht was gekomen, nog voor mijn 35ste. Ik kreeg het advies zo snel mogelijk te stoppen met werken en zeer ruim de tijd te nemen om te herstellen voor ik weer aan de slag zou gaan. Januari 2020 stopte ik met werken en om niet in een depressie terecht te komen starte ik in augustus 2020 met het onderhouden van een volkstuin. Het stukje land van ruim 900 m2 was in de afgelopen 6 jaar niet onderhouden en daarmee totaal vergroeid. Ik zag vooral de potentie wat het zou kunnen worden. Wroeten in de aarde, voeren van de kippen en vooral veel opruimen van de vorige huurder zijn allemaal onderdeel van mijn herstel. Weg van de drukte, geen verkeer om me heen en al helemaal geen verplichtingen. Alles biologisch en ecologisch. Voor de tuin van ruim 900 m2 neem ik de tijd, om daar in alle rust te herstellen. De buitenlucht in iedere maand van het jaar is helend. In de overige uren van de dag steek ik links en rechts een helpende hand uit in mijn directe omgeving en vaak wordt me dan gevraagd “wat wil je er voor hebben?”. Vandaar dit donatie potje. 

Wat ik er voor wil hebben? Een donatie graag! Voor mij is het financieel niet op te brengen om de kas die op het stukje land staat op te knappen. Na de laatste enorme wolken breuk zijn er veel ramen gesneuveld. Vrijwel alle materialen die ik op het land gebruik of gebruikt heb zijn gratis afgehaald of gedoneerd door mijn omgeving. Voor het opknappen van de kas heb ik uitgerekend €400 nodig te hebben. 

Dus heb ik jou onlangs geholpen, of heb ik groente/eieren of fruit afkomstig van het land “gedoneerd” aan je, dan zou je me enorm helpen om bij te dragen via een donatie voor het herstellen van de kas! Iedere donateur kan absoluut wat lekkers uit de herstelde kas verwachten. Mijn dank is groot! 

€ 400 van € 400
100% gefinancierd
21 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.