Dieren   

Aangemaakt door :

Tjerk Van L

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Hallo allemaal, 


Dit is Puck. Puck is een hele lieve chihuahua die op het randje van de dood geleefd heeft. Ik heb Puck opgehaald via marktplaats bij een oudere vrouw die niet meer voor haar kon zorgen door een hersenbloeding. Op het moment dat ik haar bij de dierenarts bracht woog zij slechts 3 kilo en was ze graatmager. Het eerste consult was meteen al een aanslag op mijn budget, en helaas is nog langer niet alles gedaan. Zo moet ze een uitgebreid bloedonderzoek naar onder andere haar schildklierwerking, nierfunctie, leverfunctie, glucosewaarde. Een algeheel pre-anesthetisch onderzoek dus. Hiernaast is haar gebit volledig verruineerd en zal ook daar het nodige werk aan zijn. 


Voor ze dit alles zal ondergaan moet ze eerst aansterken, want ze is nog steeds graatmager en ontzettend aan de diarree geweest, liet haar ontlasting binnen lopen omdat ze simpelweg niet uitgelaten werd. Na 3 dagen 5 keer per dag uit te laten heeft ze al niets meer binnen gedaan. Uiteraard doe ik alles wat binnen mijn mogelijkheden valt om Puck te redden, echter heeft de corona-crisis ook mijn financiële plaatje niet ongemoeid gelaten. Gelukkig heb ik inmiddels weer een baan, maar daarmee is Puck nog niet genezen. Gezien ik behoorlijk hoge kosten heb voor extra voeding om aan te sterken wil ik dan ook graag uw hulp vragen. Volgens de dierenarts heeft zij nog een goede kans op een goed herstel en daarmee zou ze nog een aantal gelukkige jaren kunnen hebben. Ik wil haar graag deze kans geven.Momenteel rust Puck vooral en begint zij langzaam weer op te bloeien en wat te eten. De planning is om over (periode) te starten met de behandeling zodra zij voldoende aangesterkt is. Ik ben er van overtuigd dat ik haar dat gelukkige leventje kan geven dat zij verdient, maar dat kan ik niet zonder uw hulp. Helpt u mij deze vrolijke dame weer te geven waar zij zo naar verlangt heeft?


Haar gebit is ontstoken en moet zodra ze aan gesterkt is geopereerd worden nadat ze een bloedonderzoek heeft gehad zodat ze weer normaal kan eten zonder pijn. Ze is nu 1 week bij ons, eet steeds meer, reageert op haar naam weer een na dat haar opgekrulde nageltjes geknipt waren loopt ze steeds beter gelukkig.
€ 390 van € 1.560
25% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.