Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Elisa Pereira

Locatie:

Rosana, Brasil

Help mijn moeder alsjeblieft!

Mijn moeder heeft veel pijn en er zijn geen medicijnen die haar kunnen helpen.


Dit is de beroemde en geliefde Estersinha ... mijn moeder. Ik zou graag willen dat jullie het allemaal weten.

Mijn hele leven heeft alleen liefde gegeven aan onze familie en aan iedereen (degenen die haar kennen weten dat ik dit niet zeg alleen omdat ik haar dochter ben).

Ze lijdt al een tijdje aan een chronisch gezondheidsprobleem en legt nu een enorme limiet aan haar komen en gaan, bijvoorbeeld om de trap af te gaan of naar buiten te gaan voor frisse lucht.

Mijn vader worstelde altijd veel (ik heb nog nooit een man ontmoet om zo te vechten) en godzijdank ontbrak het ons nooit aan wat we nodig hadden. Sinds enkele jaren heeft hij echter alleen tijdelijk werk kunnen vinden. Nu zijn we op een heel moeilijk en pijnlijk moment gekomen omdat mijn moeder 24 uur per dag te veel pijn heeft en er geen pijnstiller is om de pijn te verminderen.

Daarom ben ik hier, namens mijn familie (we hadden nooit gedacht dat we je hier zouden moeten vragen, maar godzijdank hebben we je).

Ze moet een operatie ondergaan en op elk been een prothese plaatsen om weer goed te kunnen lopen en geen hevige pijn meer te voelen. Al het kraakbeen in de knie was versleten en toen legde de dokter uit dat er bot in wrijving zit met een ander bot en dus door ondraaglijke pijn. Het lost niet langer het gebruik van ontstekingsremmers of pijnstillers op ...) Voor operaties (ja, er zullen er twee zijn, één op elke knie) hebben we het bedrag van R $ 80.000,00 nodig, wat ongeveer 12.000,00 euro is. Het detail is dat we, behalve dat de waarde erg hoog is, niet veel tijd hebben, aangezien het lijden alleen maar toeneemt. Mijn hart kan er niet meer tegen om haar zo veel te zien lijden.

We hebben een online fonds gecreëerd in de zekerheid dat de Heer ons door jou heen zal helpen. Kunt u mij helpen?

En nu open ik ook mijn hart hier in deze post.

Sommige liefhebbende vrienden waren bereid om ons op wat voor manier dan ook te helpen en daar ben ik erg dankbaar voor.

Een knuffel en moge God je veel en altijd zegenen.

@elisanaholanda

BANK N26

IBAN: DE36 1001 1001 2629 7974 00

Elisa Correia Pereira


Mijn moeder heeft veel pijn en er zijn geen medicijnen die haar kunnen helpen. Ze moet een operatie ondergaan en op elk been een prothese plaatsen om weer goed te kunnen lopen en geen hevige pijn meer te voelen. Voor operaties (ja, er zullen er twee zijn, één op elke knie) hebben we het bedrag van R $ 80.000,00 nodig, wat ongeveer 12.000,00 euro is. Alstublieft
€ 25

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.