Anders   

Aangemaakt door :

Tim Vd elsen

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Door mijn op straat gegooide neefje in mijn woning te laten verblijven tijdelijk omdat ik zelf een relatie heb en daar dus niet ben, heb ik er niet over na gedacht dat mijn paypal gewoon aangemeld stond


Helaas heeft hij zonder mijn medeweten via die weg voor 1200 euro aan paysafecards zitten bestellen wat ik na een week ontdekte toen ik op mijn raborekening ingelogd was.


Ik ben mijn rot geschrokken, ik probeer iemand te helpen en nu zit ik zelf in de problemen. Eerst mijn werk kwijt geraakt door corona (uitzendkracht) inmiddels die ellende te boven want heb nu een jaarcontract gelukkig, maar zo'n groot bedrag brengt mij in de problemen en heb daardoor een aantallen rekeningen terug moeten boeken.


Uiteraard heb ik hem direct boos gebeld en ben naar mijn woning gereden maar helaas hij was natuurlijk al vertrokken en het was 1 grote puinhoop in mijn huis.


Dat was na een paar uur opgeruimd maar de financiële schade Helaas niet. Mijn ouders hebben me gewaarschuwd dus uit schaamte durf ik niets te zeggen en daarom zet ik deze crowdfunding op omdat ik het op het moment gewoon eventjes niet weet hoe ik dit op moet lossen.


Ik denk altijd in oplossingen niet in problemen. Op dit moment weet ik het gewoon niet meer en hoop dan ook dat ik via deze weg uit deze benauwde situatie kan komen wat me behoorlijke stress veroorzaakt.


Ik wou iemand helpen maar het is een kopzorgen situatie geworden waarvan ik hoop er snel vanaf te zijn.


Ik ben absoluut niet van het bedelen of zielig zijn maar hoop dat mensen mij kunnen helpen uit deze benarde situatie.


Super bedankt voor uw steun en begrip.


Uit schaamte durf ik mijn naam niet te plaatsen.


M.v.g.

€ 0 van € 1.200
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.