Dieren   

Aangemaakt door :

Jennifer Albers

Locatie:

Eindhoven, Nederland

Voor wie ik geld inzamel

2 maanden geleden kwam ik op verhuisdieren.nl

King tegen, zijn mooie lieve en vriendelijke koppie sprak mij zo erg aan dat ik geen moment twijfelde om te bellen. Een week later was het dan zo ver ik ging die avond naar King om zoizo te kijken of de klik er was en die was er het was liefde op het eerste gezicht. Zijn oude baasjes vertelde me dat hij wat last van zijn achterpoot kon hebben maar dat er röntgenfoto's bij de dierenarts opgevraagd konden worden maar dat ze er niks aan konden laten doen. Eenmaal thuis ging hij steeds wat langzamer en moeilijker lopen het zat mij niet lekker, dus dat werd een ritje naar de dierenarts daar kreeg ik voor king pijnstillers mee en ontstekingsremmer en dachten ze aan artrose wand dat zag je wel eens vaker bij dit soort honden. Maar toch ondanks dat hij wat opfleurde zat mij dat niet helemaal lekker en wat blijkt mijn gevoel zat helemaal goed!! Dus uiteindelijk naar 3 a 4 keer een bezoek aan de dierenarts en terug met pijnstillers blijkt op de röntgenfoto's te zien dat King geen artrose heeft. Door dat zijn oude baasjes hem hebben laten door lopen met een oude botbreuk en een gescheurde kruisband, en zij nooit met King naar een dierenarts geweest met zijn klachten.

Wat ik al niet begrijp wand als je merkt dat je dier mank loopt wil je toch weten wat het is.

nu kom ik in eens voor hele hoge kosten te staan.

Ik moet King laten opereren voor dat het erger word omdat de kosten voor de röntgenfoto, operatie, medicijnen, en medische na zorg voor King zo hoog zijn vraag ik hulp!!


Alstublieft help King!!!

zo dat King straks weer lekker kan spelen en ravotten zo als een jonge hond van 2 hoort te doen.


Waarom ik geld inzamel

King heeft een operatie nodig aan een oude botbreuk en een gescheurde kruisband zodat hij weer kan lopen en spelen


Hoe donaties worden gebruikt.

Het geld word gebruikt voor de medische zorg voor King voor de röntgenfoto's, operatie en medicijnen, en zijn na zorg.


Elke donatie of het nu klein of groot is word zeer gewaardeerd, door uw bijdrage kan King straks weer hond zijn en zonder pijnen mankementen oud worden. Ik dank iedereen zeer.

€ 95 van € 3.000
3.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.