Sport   

Aangemaakt door :

Irina Derbina-Karotom

Locatie:

, Luxembourg

We zijn op zoek naar fondsen om een jonge (12 jaar) en zeer getalenteerde en hardwerkende Oekraïense junior professionele schaatser Vasilisa, gevorderde beginner in het schaatsen, te sponsoren. Vasilisa komt uit Charkov, is net aan de oorlog ontsnapt en is in maart van dit jaar met haar moeder als vluchteling in Luxemburg geland. Ze werkt megahard en wil meedoen aan het volgende EK Junioren Schaatsers, maar ze heeft geen geld om te reizen en deel te nemen aan kwalificaties.


Bij toeval ontmoette ze in Luxemburg Irina Derbina-Karotom, een professionele schaatstrainer in Luxemburg, geboren in St. Petersburg, Rusland, die de Luxemburgse Olympische Spelen en Wereldkampioenschapsster Fleur Maxwell trainde. Irina traint Vasilisa nu uit volle overgave geheel gratis. Dus Vasilisa heeft de beste kans om haar droom in de professionele schaatssport na te jagen.


Helaas is voor de Oekraïense vluchtelingen geld het probleem. We zijn dus op zoek naar sponsoren.

De eerste sponsoring die Vasilisa nodig heeft, is voor deelname aan het International Ice Skater-kamp in Estland in de zomer van dit jaar van 18 juli tot 29 juli. Totale kosten € 1334, inclusief vliegtickets, toegang tot het ijs, trainingen en vergoedingen


Heel erg bedankt voor je hulp.

€ 1.562 van € 1.334
117.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.