Noodhulp   

Aangemaakt door :

Andres Rodriguez

Locatie:

, Ecuador

Het is al ongeveer 10 jaar dat mijn moeder Sonia een vervangend bot in haar been heeft. De prothese die haar dijbeen met haar heup verbindt, moet nu worden vervangen. Als gevolg hiervan lijdt ze aan nek- en lichaamspijn, evenwichtsverlies, duizeligheid en pijnlijke krampen in de heupen.

Enkele jaren geleden werd bij haar ook een schildklierprobleem vastgesteld en moet ze speciale medicijnen nemen en maandelijkse controles ondergaan, zoals AntiTPO, T3, T4, TSH.


Vanwege de coronapandemie is de situatie kritiek geworden, omdat ze geen reguliere behandeling kan krijgen omdat de ziekenhuizen vol zitten met covid-patiënten, is het momenteel ook niet mogelijk om afspraken te maken voor het krijgen van de nodige medicijnen en maandelijkse controles. De overheid stopte ook met het subsidiëren van behandelingen en haar operatie wordt niet vergoed door haar werknemersverzekering.


Tot overmaat van ramp werd haar salaris in 2020 gehalveerd, wat feitelijk lager is dan het basissalaris van $ 400 per maand in Ecuador.

Sonia is 55, woont bij mijn 16-jarige broer en mijn grootmoeder die 86 jaar oud is, zij is de enige die inkomen voor hen drieën ontvangt, wat betekent dat ze de kosten van behandeling en chirurgie niet kan betalen.


Ik heb elke maand zoveel mogelijk geld gestuurd, maar dit is moeilijker geworden nu ik werkloos ben.


Dus als je geld hebt dat je kunt missen om mijn moeder en familie te helpen, zouden we je eeuwig dankbaar zijn

Hartelijk dank namens Sonia en Me

€ 100 van € 10.000
1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.