Educatie   

Aangemaakt door :

Harshit Agrawal

Locatie:

Faizabad, India

Ik ben een Indiase student die is geselecteerd voor Masters in Wiskunde aan de Technische Universiteit van München, Duitsland, maar ik heb geen geld meer om mijn vlucht te boeken. Mijn diploma is al begonnen, maar ik ben nog steeds hier om geld in te zamelen voor mijn vlucht.

Ik heb een bachelor in wiskunde van de Universiteit van Delhi en daarom heb ik wat banen in India gedaan om geld te verdienen, maar ondanks al mijn inspanningen was ik niet in staat om voldoende geld in te zamelen voor mijn opleiding. Een groot deel van mijn spaargeld ging naar de financiering van mijn studie en verblijf in het buitenland. Bovendien is het voor mij niet mogelijk om een verdere lening te krijgen voor mijn vlucht en kleine uitgaven, aangezien mijn inkomensverklaringen niet erg sterk zijn omdat ik tot een lagere inkomensgroep behoor. Daarom verzoek ik u mij alstublieft te helpen geld in te zamelen voor het boeken van mijn vlucht naar München vanuit India. Ik waardeer je hulp enorm.

Aarzel verder niet om contact met mij op te nemen als u meer informatie nodig heeft voor verificatiedoeleinden.

€ 0 van € 875
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.