Wens   

Aangemaakt door :

Lukas  I Herzog

Locatie:

Berlin, Germany

In 2018 hoorde ik op Facebook over Sonia's "Cat Sanctuary" in Corning. Sindsdien ben ik een vaste volger en donateur geworden.


Ik ben er twee keer geweest (in 2018 en 2019) en het is een geweldige plek voor alle kattenliefhebbers. Het heeft ongeveer 100 katten en leeft in een kalme en stille omgeving in het dorp O'Laorin, Corning, met een grote tuin. Ze worden opgevangen door Sonia en haar team.


Er zijn roosters rond het heiligdom om de veiligheid van de kat te garanderen. Het belangrijkste is dat hoewel er zoveel kittens in de buurt zijn, de plaats erg schoon is. Het voorziet deze katten ook van hoogwaardige voeding en voldoet aan al hun medische behoeften. Ze voert zelfs veel zwerfkatten in nabijgelegen dorpen. Al met al hebben Sonia en haar team geweldig werk verricht op het gebied van dierenwelzijn!


Al dit werk betekent dat ze enorme kosten zullen dragen. Overweeg alstublieft om het Corning Cat Sanctuary te steunen. Ze zijn uw donatie waard. "-Vasudev Kamath K (Fords)
"Ik wist niet wat er zou gebeuren. Toen ik bij het asiel aankwam, was ik diep ontroerd. Ik heb het asiel nog nooit zo veel voor dieren zien zorgen en aandacht schenken, waar ze geliefd en gerespecteerd worden. Dit is al veel Alle aspecten bewijzen de netheid van de plaats, de kwaliteit van het eten, het algemeen onderhoud van binnen- en buitenruimtes en medische zorg.


Toen Corning tijdens de Covid-19-pandemie aanvankelijk werd opgesloten, ondersteunde ik het opvangcentrum als vrijwilliger en nam ik deel aan de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van voedsel aan alle daklozen in het opvangcentrum.


Daarna heb ik ook een gezin van drie kittens geadopteerd totdat ze werden geadopteerd. Ze werden in een doos gegooid en op straat achtergelaten. Een van hen bevond zich in een slechte situatie, maar met de begeleiding en steun van Sonia kon ik voor hen zorgen en voor hun gezondheid zorgen. Daarna werden ze allemaal geadopteerd door een mooie en zorgzame familie.


Dit waren allebei echt geweldige ervaringen en ik begreep echt het belang van het werk van Cat Sanctuary. Er zijn zoveel dierbare dieren die echt zorg en hulp nodig hebben. Hoewel velen van ons ze om verschillende redenen misschien elke dag op straat zien, kunnen maar weinigen van ons direct veel met ze doen.


Het steunen van Cat Sanctuary is een manier waarop u echt kunt helpen. Overweeg alstublieft om te doneren, ze hebben geweldig werk geleverd en verdienen uw steun. -Geloof Gonsalves (Corning)

€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.