Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Melissa Home to the Destitutes

Locatie:

Bungoma, Kenya

Onze missie is om evidence-based oplossingen te gebruiken om positieve en duurzame verandering teweeg te brengen in het leven van de kinderen en vrouwen die we in de gemeenschap dienen.

 

Heeft u interesse om het liefdadigheidswerk in Afrika te steunen? Melissa Home to the destitutes Organization ontwikkelt een vrouwenproject in Kenia door de vrouwen vaardigheden te trainen.

 

Melissa Home to the destitutes is een kleine, niet-gouvernementele organisatie die zich inzet voor empowerment van vrouwen en kinderen. Melissa Home to the destitutes is opgericht om oplossingen te bieden aan de vrouwen door hen te trainen en hen vaardigheden te geven zoals het maken van kleding, haar werk is gericht op het mobiliseren en versterken van gemeenschappen om dringend de basisbehoeften van weduwen, vrouwen, jonge vrouwen en kinderen te ondersteunen

 

 

 

Melissa Home to the Destitutes (MHD) werkt aan de visie om bewustzijn te creëren en in samenwerking met weduwen, vrouwen, jonge vrouwen en straatkinderen, dakloze kinderen en seksueel misbruikte kinderen in de gemeenschap.

Doelen

Het belangrijkste doel van Melissa Home to the destitutes (MHD) is armoede te verlichten door middel van capaciteitsopbouw in de gemeenschap en educatieve ondersteuning.

€ 0 van € 12.800
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.