Anders   

Aangemaakt door :

Miranda en Sharon Kerkdijk

Locatie:

Westerhaar-Vriezenveensewijk, Nederland

Sinds 2 jaar leven wij het leven waar we van droomde. Een vrij leven met zo min mogelijk verplichtingen en zo (locatie) onafhankelijk mogelijk.


Dankzij onze oude maar prachtige Hymer hebben we dit leven kunnen verwezenlijken.

We hebben bewust gekozen voor een minimalistisch leven. Keep it simple, is ons motto.

Het leven is veel te mooi om er een moeilijke bedoeling van te maken.

Samen met onze 2 kinderen, Danyl en Liza, leven we sinds 2019 in de camper en hebben we 2 keer een reis naar Spanje en Portugal gemaakt. In de zomer verblijven we in Nederland om familie en vrienden te ontmoeten en praktische zaken te regelen.


Ons doel van dit leven is om zo veel mogelijk van elkaar en de natuur te genieten en zo veel mogelijk onszelf te kunnen zijn zonder beoordeeld te worden of prestaties te moeten leveren waar we zelf niet achter staan.


Wij voelen ons ontzettend gelukkig met deze manier van leven en ons doel is bereikt en dit willen we met volle overtuiging voortzetten.


Maar natuurlijk zijn er soms momenten dat het leven het ons toch even moeilijk maakt. Dat houdt de variatie erin en geeft ons de kans om in te zien hoe goed we het hebben op de momenten dat het allemaal lekker loopt.

Die moeilijke dingen gaan om bijvoorbeeld een lichamelijk letsel of mankementen in de camper of een emotionele tegenslag. We weten dat we alles kunnen oplossen al kost het soms wat moeite.


Maar nu ligt de situatie even anders. De motor van onze Hymer heeft het opgegeven tijdens de terugweg naar Nederland. We zijn gelukkig veilig thuis gekomen maar de camper heeft het moeilijk gehad en verdient nu alle aandacht.

Er is geconstateerd dat de motor gereviseerd moet worden. En dat gunnen we hem. Het is tenslotte ons huisje waar we nog jaren van willen genieten.


Maar binnen ons minimalistisch leven hebben we ook een minimaal inkomen waar we ons goed mee kunnen redden en zelfs de meeste tegenvallers mee kunnen opvangen maar deze klap is toch wel een heftige voor ons.

Natuurlijk zijn we ons volledig aan het inzetten om de kosten te verzamelen maar we moeten nu toch toe geven dat we best wat hulp kunnen gebruiken.


We hebben vertrouwen en zijn heel dankbaar voor alles wat het leven ons bied.


Wil jij ons een ondersteunende bijdrage geven?

Wij zijn echt blij met elke bijdrage en willen je daar enorm voor bedanken.


Wij gunnen iedereen een leven zoals wij die nu leiden...€ 500 van € 2.500
20% gefinancierd
141 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.