Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Veronica Vrotek

Locatie:

Warsaw, Poland

Hallo, mijn naam is Veronica en ik ben een 24 jaar oude Reiki Master , Crystal Reiki Teacher en Spiritueel Counselor . Ik wil mensen helpen door middel van energetische healing, lichaamswerk en counseling om hun leven te helen en te transformeren.


Uit eigen ervaring zie ik hoe energetische genezing mijn leven volledig ten goede heeft veranderd. Een paar jaar geleden kreeg ik de diagnose depressie en sociale angststoornis, gedachten die het dagelijkse leven beëindigen, leidden me tot het toevoegen van een medicijn. Mijn ouders schopten me het huis uit en zonder perspectief in het leven surfte ik van de ene vriend naar de andere. Ik wilde clean worden, maar zonder hulp en mijn psychische stoornissen kregen me te pakken. Ik raakte een dieptepunt. Maar de Hogere macht verliet me nooit en de dingen begonnen langzaam beter te worden. Ik ontdekte dat ik paranormale gaven heb en dat ik daar andere mensen mee kan helpen. Door anderen te helpen begon ook mijn zelfgenezende reis. Toen ontdekte ik energetische genezing en het veranderde mijn leven voor altijd. Ik werd schoon en zonder gebruik van medicijnen mentaal genezen.


Mijn doel is om mensen te helpen hun ware potentieel fulltime te helen en te actualiseren . Ik besloot een inzamelingsactie te starten omdat ik geen steun heb van mijn ouders en zonder een collage diploma is het moeilijk om een beter betaalde baan te krijgen. Het lukt me om de eindjes aan elkaar te knopen, maar het is niet genoeg als ik een genezingszaak wil beginnen. Daarom vraag ik jullie steun om mijn droom waar te maken.


Mijn wens is om een website te lanceren, de nodige hulpmiddelen te kopen om een healingsessie uit te voeren en een bedrijf te runnen. Ik heb een passie om hard te werken aan Cosmic Medicina om een helende plek te worden voor mensen van alle levenspaden.

Ik bied:

  • Tarot- en orakelkaartlezingen
  • Reiki Healing en energiewerk
  • Kristalgenezing
  • Spirituele begeleiding sessies
  • Carrosserie
  • rituelen


Neem gerust contact met me op als je vragen hebt, advies of healing nodig hebt.

Aan iedereen die mijn droom ondersteunt, stuur ik reiki-energie van liefde en licht.

Veel zegen mooie mensen.

€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.