Maatschappij   

Aangemaakt door :

Silvia Ardila

Locatie:

Eindhoven, Netherlands

Help me levens te verbeteren!

Laten we levens veranderen


Hallo!!! Mijn naam is Silvia, ik ben sociaal ondernemer. Gepassioneerd om levens getransformeerd te zien worden door de gaven en talenten die ons werden gegeven in dienst van anderen te gebruiken als motor van alle Liefde.


Ik heb politicologie en internationale betrekkingen gestudeerd. Dit hielp me mijn droom te versterken om mijn gaven en talenten in dienst van anderen te stellen en het doel van mijn leven te vinden op basis van dienstbaarheid en liefde voor anderen.


Je weet dat sinds ik ongeveer 19 jaar geleden op de universiteit zat, ik het idee had van dit project, maar ik heb nooit de manier gevonden om te beginnen, ik dacht dat dit onmogelijk was en ik had altijd een excuus.


Twee jaar geleden bracht mijn hart me naar dit land en ik voelde dat alles klaar was om te werken aan een droom waar ik al jaren op zat te wachten, dus kwam Silvia Love by Grace uit , een project waarmee ik een sociale onderneming begon waar 50% van de de winst zou worden geïnvesteerd in een sociaal project voor deze Wayuu-gemeenschap, vanwege de pandemie werd deze getransformeerd en ging het geld naar 179 gezinnen om te voorzien van voedsel.


Sinds de quarantaine en na te denken over hoe ik kon helpen, begon ik een nieuw project Love by Grace Kids , dit project werd geboren met de wens om bij te dragen aan dit moment van quarantaine, op zoek naar samenwerking op een dynamische en leuke manier om de kinderen te leren.

Door de huidige situatie is het recreëren van kinderen voor ouders een echte uitdaging geworden. Wat kunnen we doen met de kinderen thuis? Dit is de vraag die veel ouders elke dag stellen en via dit project willen we ze op die momenten helpen.


Online activiteiten over de hele wereld: De activiteiten die met de kinderen worden ontwikkeld, zijn gemakkelijk uit te voeren en vereisen materialen die gemakkelijk in elk huis te vinden zijn. Love by Grace redt de liefde van genade, in deze moeilijke tijden voor velen, door onze gaven en talenten te gebruiken om met liefde uit te reiken naar kinderen en hun moeders.


Wetenschappelijke activiteiten, koken, dans, oefeningen en yoga voor kinderen, schilderen, kunst, kunstnijverheid, films en nog veel meer. Deze activiteiten hadden voordelen voor kinderen uit verschillende delen van de Spaanstalige wereld, maar ook voor kinderen die Engels en Nederlands spreken. Kinderen uit landen als Nederland, België, Italië, Spanje, Dominicaanse Republiek, Verenigde Staten, Colombia, Argentinië.


Nu hebben we de pagina en daarin maken we verschillende live video's waarin we experts uitnodigen in verschillende kinderonderwerpen. Onderwerpen als ouderschap, voeding, gezondheid en nog veel meer. De reacties waren verbluffend en nu ga ik verder met de activiteiten en heb ik een YouTube-kanaal geopend waarin de activiteiten in verschillende talen worden onderwezen.


Hierna vroeg ik me af hoe mijn gemeenschap in Eindhoven Nederland was, hoe een ander project werd geboren dat ik Expat Kids in Eindhoven noemde. Ik ben begonnen met een Facebook-groep, in de Facebook-groep deel ik elke week ideeën in de groep waar ik kleding kan kopen, ideeën voor kinderfeestjes, en ook een plek om verjaardagen te houden, waar ik met de kinderen kan eten, en ook deel gemakkelijke ideeën, gemakkelijke activiteiten thuis met de kinderen via een video met herinneringen aan mijn andere groep @lovebygracekids, ook elke donderdag heb ik experts over de hele wereld via Facebook live in verschillende onderwerpen voor kinderen, onderwerpen zoals ouderschap, pesten, lezen creëren activiteiten voor uw kinderen, gezonde voeding, dyslexie, financiën, zachte straffen en meer onderwerpen. Ik heb de hele maand bij de experts geboekt, en twee zaterdagen per maand heb ik een Facebook-live om te spreken met een expert in peuters met verschillende onderwerpen om de ouders met de kleine te helpen :). Nu heb ik ook de sessie "Expat Kids be the Blogger" gemaakt waar elke donderdag een van onze ex-pat kinderen en familie hun bezoekervaring deelt op één plek hier in Eindhoven of in de stad en elke vrijdag leer ik Nederlands, momenteel de groep heb 913 leden en dit helpt me ook om het promoten van lokale winkels, lokale ondernemers, lokale restaurants en lokale projecten :).


Dit alles bracht mij ertoe om het concept van sociaal ondernemerschap opnieuw te evalueren en nu zou ik me graag willen inschrijven als een sociale organisatie. Al mijn tijd besteed ik aan deze activiteiten, en mijn werk is de afgelopen twee jaar gratis en fulltime geweest.


Mijn droom is om me als stichting te kunnen registreren en op deze manier te kunnen werken om donaties in natura en geld te verwerven om ze rechtstreeks in elk van de projecten te investeren om deze donaties te certificeren en me te helpen meer gemeenschappen over de hele wereld te dekken. wereld.


Mijn volgende doelen in mijn stichting zijn:


1. Wek energie op via zonnepanelen voor de gemeenschap van Sarramana rond Maicao Guajira.

2. Bijdrage aan de bouw van het eerste kinderdagverblijf op het eiland Tierra Bomba Bolivar.

3. Schaf 600 schoolpakketten aan voor de Wayuu-kinderen uit verschillende gemeenschappen rond Maicao Guajira.

4. Locatie van het Expat Kids clubcentrum in Eindhoven.

5. Gratis online activiteiten en aankoop van materiaal voor de kinderen in verschillende organisaties, ziekenhuizen en afgelegen locaties over de hele wereld.


Vandaag wil ik je uitnodigen om deel uit te maken van deze droom. Help me om officieel een stichting te worden, zodat ik de levens van kinderen en volwassenen over de hele wereld kan verbeteren met deze projecten en andere nieuwe projecten. Met uw donatie kan ik het doen.


Ook als je interesse hebt met een bijdrage, kun je het doen, we doen altijd activiteiten met onze gemeenschappen, deze COVID-19-tijden maken de situaties een beetje ingewikkelder voor sommige gemeenschappen, dus we proberen boodschappen aan te bieden.


Liefde is het hoofdbestanddeel van deze droom, ik denk dat het belangrijkste ingrediënt om iets in ons leven te doen LIEFDE is. Dit zal altijd de kracht zijn die ons in staat zal stellen waarde in het leven te brengen. LIEFDE is en zal altijd worden gestempeld in elk detail dat door onze handen is gemaakt om alle geschenken en talenten die GRACE heeft ontvangen, te eren.


Met liefde


Tegen Silvia A.

€ 25 van € 1.400
1.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.