Anders   

Aangemaakt door :

Gautier Fenestraz

Locatie:

, Italy

Hallo mede rijders,


Ik ben Gautier en ik ben geld aan het inzamelen om mijn aangepaste motor te repareren en mijn eerste solo-reis voort te zetten.


Alles begon toen ik nog niet zo lang geleden vanuit Argentinië naar Italië verhuisde. Zodra ik hier aankwam, begon ik geld te sparen om mijn eigen fiets te bouwen. Na een tijdje ontmoette ik twee broers - beide monteurs - met een grote passie voor motorfietsen, die mijn visie begrepen en me hielpen bij het bouwen ervan. Het heeft veel tijd, moeite en geld gekost om het te veranderen in wat het werd, een unieke fiets die ik "Iska" noemde.


Toen ik klaar was, besloot ik mijn droom waar te maken: vertrekken voor mijn eerste solo-reis, alleen ik en mijn fiets. We vertrokken, we doorkruisten Italië en het eiland Corsica, toen ik helaas werd aangereden door een auto. Zo bevond ik me op de eerste hulp in een klein plaatselijk ziekenhuis en hoe wat begon als een droom, werd al snel een nachtmerrie. Naast de schok en de angst had ik het geluk om eruit te komen met 14 hechtingen in het voorhoofd en een gebroken vinger. Maar daar eindigde de reis natuurlijk. De volgende dag van het ongeval kreeg ik te horen dat het mijn schuld was omdat er een stop was. De halte van de kleine bergweg die niet op de vloer was gemarkeerd en ook niet met een zichtbaar stopbord. Helaas was ik niet de enige met dit probleem, aangezien een arme vrouw slechts 2 dagen voor mijn ongeval op dezelfde plaats werd gedood met haar scooter. Ik kon geen cent van de verzekering krijgen of zelfs maar aangifte doen, want toen ik een paar dagen later naar de plaats van het ongeval ging, verschenen de stopstreep en het bord op magische wijze.


Op dat moment wilde ik gewoon terug naar huis, maar ik wilde Iska daar niet achterlaten, hoe verwoest ook. De hoop dat alles opgelost zou kunnen worden heeft me nooit verlaten. Na een eindeloze zoektocht naar hoe ik mijn moto naar huis kon vervoeren zonder een overdreven hoeveelheid geld te betalen, vond ik een man op Facebook Market die me naar de veerboot bracht. Ik duwde de moto met de hand in de boot en ik kwam uiteindelijk terug in Italië, waar de 2 broers op ons wachtten. Na dagen van twijfels en pogingen vertelden ze me dat de moto gerepareerd kon worden, maar dat er een aanzienlijk bedrag voor nodig was. Daarom besloot ik mijn verhaal te delen, in de hoop dat ik met de steun van degenen die me willen helpen om Iska weer "op de rails" te krijgen, mijn droom niet zal verpesten door dit ongeluk: de reis afmaken die Iska en ik begonnen, samen.


Bedankt voor uw tijd en als u wilt, voor uw steun.

Eerlijk,

Gautier


€ 25 van € 2.500
1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.