Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

HSP Vlaanderen vzw

Locatie:

Gent, België

Een op de vijf kinderen en jongeren is een hoogsensitief persoon (HSP). Hoogsensitiviteit wijst op een psychische kwetsbaarheid. HSP’s lopen een groter risico op gedrags- en leerproblemen, sociaal isolement en gepest worden. Zelfdoding komt vaker voor. 

 

Preventie is dus heel belangrijk: deze kinderen verdienen een veilige omgeving,  waarin ze de tools aangereikt krijgen om met hun hoogsensitiviteit om te gaan.

 

HSP Vlaanderen vzw biedt deze kinderen een solide basis. Wij begeleiden hen doorheen de lagere school, de pubertijd, de studies en op de arbeidsmarkt. Ze vinden mekaar op onze Kinder- en Jongerenkampen,  onze Jongerentweedaagse en tijdens onze Gespreksplekken. Als ze extra of externe zorg nodig hebben, dan helpen wij graag bij deze zoektocht. 

 

Maar om onze jonge HSP’s te helpen, hebben wij uw steun nodig. Alleen zo kunnen wij al deze activiteiten verder uitbouwen. “HSP informeert, sensibiliseert en verbindt”: dat is onze slogan. Doneer en help jonge HSP’s groot worden!

€ 10 van € 2.500
0.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.