Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Mu Al Hussein

Locatie:

Kafr Takharim, Syrië

Als je naar de beelden en berichten kijkt uit Syrië, krijg je soms een machteloos gevoel omdat je wel wat wil doen, maar je weet niet hoe je kan helpen.


Daarom is deze actie voor jou opgezet.


Nu kan je rechtstreeks mensen in crisisgebied bij Idlib in Maraath-al-Numan helpen die wij met naam en achtergrond persoonlijk kennen. Omdat mijn gezin en ik zelf uit deze stad konden vluchten naar Nederland, wil ik je hulp vragen.


Op de foto's laat ik je zien welke mensen je kan helpen, door hen aan je voor te stellen.


Foto hierboven: Mijn broer en zijn gezin heeft zijn huis verloren in bombardementen en gingen nadat ze zijn gevlucht naar de Efrin. Daar konden ze niet blijven en zijn naar een veld bij de Turkse grens gegaan, maar dat was ook niet houdbaar, ze zijn nu in Kafr Takharim. 


Andere foto's: Mijn broers bij hun tenten en winteronderkomens en verder gebrek aan alles.


In een radio nieuwsitem wordt precies uitgelegd waarin de bevolking van Noord-west Syrië beland is.

Beluister het item "Een enkeltje Idlib" op de Nieuwsweekend website: https://www.nporadio1.nl/nieuwsweekend/onderwerpen/529929-een-enkeltje-idlib.

Het sluit aan op de verhalen die we krijgen uit dat gebied van mijn familie.


Afbeelding van syria.liveuamap.com: Locaties van geregistreerde bombardementen op deze site die continu wordt bijgehouden.


Er is grote onrust na de bombardementen ontstaan in hun woonomgeving. Ze zijn er weg omdat het te gevaarlijk werd.


Alle hulp is dringend nodig.


Help je alstublieft?

€ 1.100

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.