Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Hugo Monnom

Locatie:

Brussels, Belgium

Dag vrienden !! Na jaren van nadenken heb ik de beslissing genomen om geen bodemoperatie te ondergaan omdat het een zeer intensieve operatie is en erg zwaar voor je lichaam. En de resultaten zijn - naar mijn mening - te teleurstellend om het waard te zijn (de onnatuurlijke kleur, het zeer hoge risico op complicaties als de urethra wordt aangesloten, de littekens…), om nog maar te zwijgen van de zeer hoge kosten.

Daarom heb ik besloten om protheses te nemen om me te helpen met mijn onderste dysforie. In het ideale geval zou ik er een kopen voor dagelijks gebruik (plas + inpakken) en een voor "leuke tijd" omdat ik geen prothese heb kunnen vinden die beide rollen kan vervullen (de leuke tijd is te groot voor dagelijks gebruik en de kleine kan niet worden gebruikt voor penetratie), maar zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, zijn ze erg duur, omdat ze erg realistisch zijn en er veel werk in zit om ze te maken. Ik zou zooo dankbaar zijn om er maar één te kunnen betalen. Een vriend stelde voor dat ik deze crowdfunding zou doen, wat ik eerst een beetje raar vond, want wie zou me helpen betalen voor een paar willekeurige penissen? maar waarom ook niet? er is hier niets te verliezen


Als je me wilt helpen kan ik in ruil daarvoor ook illustraties / glas in lood maken


Heel erg bedankt voor het lezen, liefs, Hugo


Hoi !! ! Na jaren van nadenken heb ik de beslissing genomen om de operatie niet te ondergaan omdat het een zeer intensieve operatie is en erg zwaar voor het lichaam. En de resultaten zijn - naar mijn mening - te teleurstellend om het waard te zijn (de onnatuurlijke kleur, het zeer hoge risico op complicaties als de urethra wordt aangesloten, de littekens ...), om nog maar te zwijgen van de zeer hoge kosten.

Daarom besloot ik prothesen te kopen om mijn lagere dysforie te beheersen. Het ideaal zou zijn om er een te hebben voor het dagelijks leven (plas + vulling) en een voor "leuke tijd", omdat ik geen prothese kon vinden die beide rollen kan vervullen (die voor de lol is te groot voor het dagelijks leven en de kleine kan niet worden gebruikt voor penetratie), maar zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, zijn ze erg duur, omdat ze erg realistisch zijn en het veel werk kost om ze te maken. Ik zou zo dankbaar zijn als ik er maar één kon betalen. Een vriend stelde voor dat ik deze financiering zou doen, wat ik in het begin een beetje raar vond, want wie zou me helpen om voor penissen te betalen? maar waarom ook niet? er is niets te verliezen


Als je me wilt helpen, kan ik in ruil ook kunstwerk / glas-in-lood voor je maken.


Heel erg bedankt voor het lezen, kusjes, Hugo

€ 610 van € 1.150
53% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.