Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Soumya Ranjan Rout

Locatie:

, India

We ontwikkelen een project van Soilless Farming, ook wel hydrocultuur genoemd. Het zal iedereen helpen een gezond leven te leiden door biologische groene groenten te consumeren. We hebben er al mee gewerkt en waren onder de indruk van het resultaat.

Gezonde voeding is voor ons een essentiële behoefte. hiervoor ontwikkelen we dit project om goede, schone en verse groene groenten en fruit rechtstreeks aan onze consumenten te bieden via onze website.

Om dit project te laten slagen, hebben we ongeveer $ 600.000 nodig. Help ons alstublieft.


Over ons project

  • Hydrocultuur is een landbouwsysteem dat voor plantenvoeding gebruik maakt van met voedingsstoffen beladen water in plaats van aarde. Het hergebruik van voedingswatervoorraden maakt procesgeïnduceerde eutrofiëring (overmatige plantengroei door te veel nutriënten) en algemene vervuiling van land en water onwaarschijnlijk, aangezien afvoer in weersonafhankelijke voorzieningen geen probleem is
  • hydrocultuursystemen hebben geen pesticiden nodig, hebben minder water en ruimte nodig dan traditionele landbouwsystemen en kunnen worden gestapeld (indien uitgerust met ledverlichting) om het ruimtegebruik te beperken (verticale landbouw). Dit maakt ze optimaal voor gebruik in steden, waar de ruimte bijzonder beperkt is en de bevolking zelfvoorzienende voedselsystemen in de stad zijn, waardoor de druk op verre boerderijen wordt verminderd, het binnendringen van leefgebieden, minder voedselkilometers en minder koolstofemissies wordt verminderd.


Gestimuleerd door de stijgende vraag van de consument als gevolg van een beter gezondheidsbewustzijn en koopkracht, is de productie van groenten en fruit in heel India dit jaar toegenomen, waarbij hun totale opbrengst de productie van voedselgranen overtreft. India is ook een prominente exporteur van verse groenten in de wereld.


Marktvooruitzichten

De wereldwijde hydrocultuur-markt zal naar schatting groeien met 6,7% CAGR tijdens de prognoseperiode 2017-2022. De marktwaarde van hydrocultuur zal naar verwachting groeien van XX miljoen dollar in 2016 tot 31436,7 miljoen dollar in 2022. Hydrocultuur, een subsegment van hydrocultuur, is een methode om planten te kweken met behulp van minerale voedingsoplossingen, in water, zonder aarde. Hydroponics-methode maakt gebruik van twee hoofdmedia om gewassen te laten groeien - oplossingscultuur en vaste mediumcultuur.

De wereldwijde markt voor hydrocultuur zal naar verwachting in 2024 USD 395,2 miljoen bereiken, met een CAGR van 16,8% van 2015 tot 2024. De wereldwijde oogstwaarde van hydrocultuur zal naar verwachting groeien van USD 18,8 miljard in 2014 tot USD 30 miljard in 2024 met een geschatte CAGR van 6,39% van 2015 tot 2024.


Dit project zorgt voor werkgelegenheid en kosteneffectieve gezonde voeding voor iedereen.

UW WAARDEVOLLE BIJDRAGE KAN ONS HELPEN OM DIT PROJECT TE STARTEN EN SUCCESVOL TE MAKEN.

€ 0 van € 600.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.