Noodhulp   

Aangemaakt door :

Pascal Bickel

Locatie:

, Russia

Ludmila is een 61-jarige vrouw, een zeer getalenteerde, nu gepensioneerde ingenieur uit het kleine provinciestadje Irbit in Rusland, godverlaten ergens tussen Siberië en het Oeralgebergte. Levendig en goedhartig, zolang lokale kinderen zich haar kunnen herinneren, is ze altijd in de buurt geweest met lolly's en snoep, en bracht ze vreugde en geluk voor alle kinderen in de omgeving.


10.11.2020, 2 jaar nadat ze haar eigen zoon verloor die aan de hartaanval was overleden, kreeg Ludmila de diagnose kanker. Tumor van de linker palatinale klier, metastatische lymfeklieren van de nek, submandibulaire lymfeklieren en bovenste halsslagader.


Vandaag de dag is Ludmila's leven verre van wat ze zich had voorgesteld toen ze jong was.

Ze is haar smaak volledig kwijt; ze weegt 42 kg – slechts een paar kg meer dan haar oudere kleinkind.

Direct na de chemotherapie gaat ze naar de supermarkt waar ze de komende 6 uur de vloeren zal wassen, om aan het eind van de maand de lening aan de bank te kunnen betalen. Na het werk past ze op haar gehandicapte kleinkind.


Kleinkinderen zijn de enige vreugde in haar leven, dus ze gaat door.

Nadat we het verhaal van Ludmila hadden gehoord, konden we gewoon niet buiten blijven. We besloten te helpen.


We hebben haar gevraagd om al het papierwerk te leveren voor de volgende inzamelingsactie: haar medische verklaring met de diagnose, leningverklaring en de overlijdensakte van haar zoon.


Op vandaag is ze de bank 282 000,34 roebel ( 3381,12 euro ) schuldig.

Ze zegt dat ze niet meer in wonderen gelooft. Ze lacht zelden.

Laten we haar bewijzen - er is nog steeds geloof, er is nog steeds liefde en er is nog steeds hoop!

Samen kunnen we van deze wereld een betere plek maken.

€ 30 van € 3.381
0.9% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.