Maatschappij   

Aangemaakt door :

Wonderland Amélie

Locatie:

Pedrógão Grande, Portugal

Help ons meer overvloed te creëren zodat we méér kunnen delen, méér kunnen geven en verder kunnen reiken! 

 

De spirituele thuisschool Wonderland Amélie is een initiatief voor een harmonieuze samenleving waar volwassenen en kinderen samen werken, leren en creëren.

 

Lieve mensen, 

 

Wij willen graag ons verhaal en initiatief delen en vragen om jullie steun voor groei! 

  

Sinds eind 2018 zijn Jeanine en Femke samen met de zoon van Jeanine, Louis, en een gemeenschappelijke droom in Portugal aangekomen; de droom om in en met de natuur te leven en een ​​harmonieuze samenleving te creëren. In maart 2019 is Shanti, de dochter van Jeanine, geboren in de yurt op het prachtige terrein Wonderland Amèlie, waar we een Spirituele Thuisschool voor volwassenen en kinderen creëren. Sindsdien zijn steeds meer mensen betrokken geraakt bij het mooie initiatief.  

De Spirituele Thuisschool Wonderland Amélie is een initiatief voor een harmonieuze samenleving waar volwassenen en kinderen samen werken, genieten, leren en creëren.  

 

Voor het creëren van een harmonieuze gemeenschap is er een grote innerlijke revolutie nodig: een bevrijding van het verleden, onderdrukking, conditioneringen, ideeën en patronen. 


De huidige samenleving onderdrukt en negeert vrouwelijke eigenschappen. Ieder mens heeft een innerlijk vrouwelijk deel. Onderdrukking en afwijzing van deze vrouwelijke eigenschappen manifesteert zich in de buitenwereld als oorlog, onderdrukking en macht.


Om weer heel te worden, heeft de mens een diep inzicht over zichzelf nodig om te kunnen transformeren; Het basisbegrip dat ieder mens een mannelijk en vrouwelijk deel van binnen heeft en dat beide delen in balans moeten zijn om een ​​heel mens te zijn. Door meditatie en bewustzijn kan innerlijke genezing plaatsvinden en kan er een balans worden gecreëerd tussen het vrouwelijke en het mannelijke. De Spirituele Thuis School draagt hier aan bij.

 

Wonderland Amélie verwelkomt iedereen die zich verbonden voelt en samen wil creëren, leren, spelen en zorgen op en voor dit prachtige land. 

 

We zoeken naar mensen die zich aangesproken voelen om met financiële middelen te helpen onze visie te laten groeien en bloeien. Met de opbrengst willen we graag: 

  • het natuurlijke schoolgebouw afwerken 
  • de speeltuin voor kinderen verder ontwikkelen 
  • ondersteunen bij de verzorging van onze dieren 
  • de buitenkeuken afwerken voor het geven van workshops 
  • de winkel voor de Spirituele Thuisschool afmaken 
  • ondersteunen in de kosten voor officiele rechtsvormen


In februari 2021 zijn Louis en Shanti uit hun veilige en geliefde thuis gehaald vanuit angst voor onze vooruitstrevende visie en levensstijl. Met jouw gift help je ook om door middel van liefde de harten te raken van diegenen die de kindjes weer thuis kunnen brengen. 

 

Wij zouden u zeer dankbaar zijn voor uw financiële steun om ons te helpen onze doelen te bereiken! We waarderen elk geschenk met heel ons

hart. 


Met liefde,

Het team van Wonderland Amélie

  

Voor meer informatie over de Spirituele Thuisschool, kijk op onze website www.wonderlandamelie.com 

€ 1.543

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.