Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Wasserij Juliaantje

Locatie:

Breda, Nederland

Beginnen met mijn droom: het opstarten van mijn eigen dagbesteding in het Centrum van Breda! Een dagbesteding in de vorm van een kleinschalige wasserij die gaat wassen voor restaurants, kappers en vooral ook voor mensen thuis! Vanuit onze gezellige winkel in de binnenstad van Breda, werken onze medewerkers met man en macht om jouw was schoon en netjes af te leveren. Al onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het werk bij Juliaantje hebben zij een echte werkplek, waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en de klant koning laten voelen.


Waarom heb ik jullie hulp nodig:

Om de laatste stappen te kunnen zetten in het verwezenlijken van deze droom heb ik jullie hulp nodig! Denk hierbij aan investeringen die ik wil doen om: de wasserij zo leuk mogelijk in te richten, werkkleding voor mijn medewerkers en investeringen in de voorzieningen om de zorg voor mijn medewerkers zo goed mogelijk te kunnen regelen!


Wie ben ik

Ik ben Julia van Damme, al vanaf jongs was duidelijk dat ik later ‘met mensen’ zou gaan werken. Dit begon met oppassen en begon met helpen op een schoolkamp. Vervolgens haalde ik mijn diploma ecologische pedagogiek en ben ik gaan werken in de jeugdzorg op een dagbehandeling.

Ondanks dat ik het super leuk vind om te werken in de jeugdzorg merkte ik iets voor 'mezelf' wilde beginnen, ik wilde mijn droom en werk gaan combineren en beginnen met ondernemen!


Dagbesteding

Wasserij Juliaantje is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking. Een team van jong volwassenen die plezier hebben in hun werk. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich ontwikkelen en door ervaringen in het werkveld participeren in de samenleving. Door het creëren van een ‘echte’ werkplek, op een laagdrempelige manier, bieden wij een zinvolle en uitdagende dagbesteding aan.


De Wasserij

Bij Juliaantje weet je zeker dat je was met liefde en aandacht gewassen wordt. Vanuit onze gezellige winkel in de binnenstad van Breda, werken onze medewerkers met man en macht om jouw was schoon en netjes af te leveren. Al onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het werk bij Juliaantje hebben zij een echte werkplek, waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en de klant koning laten voelen.
€ 10 van € 4.000
0.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.