Educatie   

Aangemaakt door :

Patrick Mungai

Locatie:

Nairobi, Kenya

Help de toekomst van een in de steek gelaten meisje veilig te stellen door middel van een universitair diploma. Ze is een scherpe, jonge, bescheiden en ambitieuze jongedame van 18 jaar uit een gemarginaliseerde gemeenschap in Kenia en kijkt ernaar uit om verpleegster te worden, help ons haar te helpen haar dromen te verwezenlijken om de gemeenschap te helpen. Ze behaalde een (B Plain) op de middelbare school.


Het jonge meisje werd op 10-jarige leeftijd in de steek gelaten, waar ze gelukkig werd geadopteerd en de voogd haar door de basisschool duwde. Na de lagere school kreeg ze gelukkig een beurs omdat ze het beste meisje was van haar laatste examen op die school en ze ging naar de middelbare school van een katholieke zuster waar ze voor al het collegegeld zorgden, terwijl weldoeners haar steunden in persoonlijke behoeften.


Haar vader verdween tijdens het geweld na de verkiezingen in 2007 in Kenia, terwijl haar moeder niet voor haar 4 kinderen kon zorgen, vandaar dat ze depressief werd en de kinderen uit wanhoop in de steek liet.


Het jonge meisje is altijd ambitieus en gepassioneerd geweest om verpleegster te worden, zoals ze altijd zegt, als ze de mogelijkheid had, had ze haar ouder door depressie en de gemeenschap in het algemeen kunnen helpen.


We willen een bedrag inzamelen om haar te helpen haar dromen waar te maken en God zal altijd iedereen zegenen die haar steunt in gebeden, benodigdheden of geld terwijl ze ernaar uitkijkt om haar opleiding voort te zetten.


Elk bedrag is welkom vanaf €1 of $1, we vragen nederig om steun om dit meisje te helpen groeien en iemand te zijn zodat ze ook haar andere 3 broers en zussen kan helpen.


Bedankt en God zegene u.

€ 0 van € 12.000
0% gefinancierd
29 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.