Dieren   

Aangemaakt door :

Gamtos vaikai

Locatie:

, Lithuania

"Gamtos vaikai" (Nature Children) is een nieuw non-profit bedrijf met ambitieuze doelen om de huidige situatie van zwerfdieren in het land te veranderen. Momenteel worden dakloze katten officieel gevangen in Litouwen en na sterilisatie teruggegooid naar de plek waar ze zijn gevangen. Wij geloven dat ze gesocialiseerd kunnen worden en een thuis voor ze kunnen vinden. We willen de grote kring van vrijwilligers uitbreiden en educatieve programma's ontwikkelen, en ook een opvangcentrum opzetten waar we katten trainen en socialiseren die op het punt stonden weer de straat op te gaan. Hiervoor hebben we alleen een oud landelijk huis nodig. We hebben een geweldige ervaring met huisdieren en staan klaar om samen te werken met lokale dierenartsen en andere non-profitorganisaties.

We willen ook sociale steun bieden aan diegenen die een deel of al hun inkomen hebben verloren door de covid-19-situatie en hulp nodig hebben, zoals het verzorgen van huisdiervoer of dierenartszorg. Wij zijn een officieel geregistreerde non-profitorganisatie en hebben de status van begunstigde.

Voorbereiding van het eerste deel van onze website gepland op 13.05.2021.

€ 9.000 Doelbedrag
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.