Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Gerardo Huerta

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Beste collega's (heden en verleden), vrienden ...

Ik heb het fantastisch gehad met jullie samen te werken in de afgelopen +7 jaar - niet alleen omdat GrandVision radicaal is gegroeid en veranderd, variërend van dagelijks operationeel tot volledige transformatie en het bouwen van de toekomst, maar vooral vanwege de geweldige mensen die ik heb vereerd om mee samen te werken. Ik hoop dat je zelfs maar een klein beetje geleerd hebt of goed kunt lachen, want van jullie allemaal neem ik veel plezier, herinneringen, worstelingen en veel vernederende lessen mee, zowel professioneel als persoonlijk.

Ik kwam bij GrandVision als een "groentje" en kwam aan de andere kant uit nadat ik processen had opgebouwd, de kans kreeg om een team aan te nemen en op te bouwen, projecten en initiatieven te leiden…. Ook vader worden van 2 meisjes en dit jaar gelukkig 10 jaar getrouwd (mijn huwelijk is bijna net zo lang als mijn GV-affaire)

Voor mijn volgende stappen ga ik over naar Chargepoint, een bedrijf voor elektrische autoladers ... oorspronkelijk uit de VS en met het Europese hoofdkantoor in Amsterdam ... nog steeds betrokken bij de toeleveringsketen als programmamanager, maar in een heel andere opzet en soort bedrijf, Ik weet zeker dat de lessen van GV mij goed van pas zullen komen om de processen te stroomlijnen.

Het is gebruikelijk om een afscheidscadeau te geven en ik zou je deze keer om iets anders willen vragen ... Allereerst wil ik het bewustzijn vergroten over moderne kinderslavernij / -arbeid in de chocolade-industrie (https: / /tonyschocolonely.com/nl/en/onze-missie/nieuws/dear-big-choco-we-copied-you-now-please-copy-us). Ten tweede, in plaats van dat ik een leuk cadeau krijg, wil ik een gift geven in de vorm van een donatie aan de Chocolonely Foundation (https://tonyschocolonely.com/nl/en/other-stuff/chocolonely-foundation), dat kan help me wat geld in te zamelen en ik zal dan die hoeveelheid die aan mij is geschonken verdubbelen (tot € 1.000) en het doorgeven aan die sociale projecten

€ 215
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.