Educatie   

Aangemaakt door :

shakib hassan

Locatie:

Bangladesh, Bangladesh

Veel mensen droomden ervan app-ontwikkelaar te worden, maar omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om een laptop te kopen, blijft de droom een droom en zal ik die nooit kunnen realiseren.


Ik kom uit een zeer arme familie. Mijn droom was om app-ontwikkelaar te worden. Ik heb geprobeerd mijn droom te vervullen. Het werk dat 1 uur duurt om te doen, ik heb het werk gedaan met 10 uur tijd.


Mijn werk stopt niet na veel obstakels. Ik krijg geen steun van mijn familie en ik zal het toch doen. Het inkomen van papa is erg laag, dus ik kan niet zeggen dat papa "een laptop" koopt en de app-ontwikkelaar weet niet wat er zal gebeuren. Op een dag zal er geld zijn, maar mijn droom zal niet in vervulling gaan. En velen van jullie zouden me komen helpen met een beetje geld door een klein beetje toe te passen om mijn hoop te vervullen om app-ontwikkelaar te worden.


Er waren veel obstakels in mijn leven, maar daarna was er geen hoop. Ik probeer een e-app te ontwikkelen met deze oude mobiele telefoon, ik wil een app bouwen met Android Studio. Ik heb geld nodig om een laptop te kopen. Als ik een laptop kan kopen, kan ik mijn droom zeer binnenkort verwezenlijken.


Als iemand me financieel een beetje zou kunnen helpen, dan zou met een beetje hulp van jou mijn leven in orde zijn en zou ik mijn droom kunnen vervullen.


Als je hem zoveel mogelijk zou kunnen helpen, zou ik dit nooit voor je kunnen doen, maar voor jou zou een jongen ver kunnen gaan.
Mijn portemonnee-informatie


PayPal-rekening: [email protected]


Bitcoin wallet adres: 16UHS6ro89Ey7nnkX64ZZtuKydpfKoPk4sSta alstublieft zoveel mogelijk aan mijn zijde


Veel mensen droomden ervan app-ontwikkelaar te worden, maar omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om een laptop te kopen, blijft de droom een droom en zal ik die nooit kunnen realiseren.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.