Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Antonia Pop

Locatie:

Timișoara, Romania

Sara moet blijven leven. we kunnen kanker haar leven niet laten nemen!


Helaas is wat een van de gelukkigste tijden van ons leven had moeten zijn een nachtmerrie geworden.

In december 2021, op slechts 8 maanden, ontvingen we het nieuws dat geen enkele ouder ooit zou mogen horen. Ons mooie meisje met blauwe ogen, met een zacht hart en ziel, was gediagnosticeerd met stadium 4 hoogrisico neuroblastoom, een zeldzame en agressieve kinderkanker met verschrikkelijke overlevingspercentages en haar diagnose was verwoestend.

Sara kwam in het ziekenhuis, maar nu heeft ze twee ruzies. De een voor geld, de ander voor haar gezondheid. De eerste stap naar genezing kost maar liefst 120.000 dollar. Het is oneerlijk voor een kind om te betalen om te leven, maar Sara geeft ons allemaal kracht met haar glimlach en de kracht die ze toont. Het kleine meisje is niet bang, maar wij wel. Het is een harde strijd waardoor je je machteloos voelt, vooral wanneer geld, sommige die je niet eens hebt, de enige kans is om je kind te redden.

We kregen een reactie van een ziekenhuis in Israël, de kosten zijn enorm voor ons, $ 350.000. Om de procedure te starten werd ons een bankgarantie van $ 120.000 gevraagd. We zijn wanhopig. We moeten naar Israël gaan en zijn leven redden!

Alle problemen en moeilijkheden negerend, leerde onze dochter ons om naar deze wereld te kijken met liefde, glimlach en hoop dat alles goed zal komen... Zij is het mooiste voorbeeld die met alle pijn die ze verdraagt en alle belemmeringen die we tegenkomen, blijft glimlachen en we zijn vastbesloten om te genezen!

Sara ondergaat nu een behandeling, met name chemotherapie, die 5 dagen duurt. Haar conditie is goed en gelukkig reageert ze niet erg slecht, ze eet en is actief!

Dus we komen naar jou omdat Sara en we je hulp nodig hebben. Alsjeblieft! We hebben uw hulp hard nodig om ons kleine meisje te redden en we moeten een manier vinden om haar deze behandeling te geven.

Laat ons niet alleen!


Sara's leven ligt in jouw handen.


Wees alsjeblieft niet onverschillig!


Help ons Sara te redden!

€ 0 van € 300.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.