Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Financial Study association Amsterdam

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Help jij mee de oceaan te redden? De Financial Study association Amsterdam (FSA) zet zich in voor The Ocean Cleanup! The Ocean Cleanup is een organisatie in het leven geroepen om plastic afval op te ruimen uit rivieren en oceanen, middels methoden die zijn bedacht door Boyan Slat, een Nederlandse uitvinder en milieuactivist. Ieder jaar belanden er miljoenen tonnen plastic in de oceaan, die grotendeels in de rivieren terechtkomen. Al dat plastic heeft een negatieve impact op ecosystemen, de economie en onze eigen gezondheid. Het doel van deze organisatie is om 90% van de plastic vervuiling in de oceaan op te ruimen!


Om geld in te zamelen doen de leden van de FSA samen met onze hoofdsponsoren op zaterdag 8 mei 2021 mee aan de Strong Viking Run Hills Edition. Tijdens de Strong Viking Hills Edition krijgen onze leden met een zwaar parcours te maken. Tijdens deze Warrior editie van 13 km zullen onze leden, naast de vele hoogtemeters, ook ‘s werelds meest unieke hindernis overwinnen: The Arctic Area. Kruip, klim en glij door de sneeuw in de Skihal van SnowPlanet met een temperatuurverschil van -10 graden Celsius! Een echte challenge dus! 


Steun deze actie en help de oceaan opruimen!€ 0 van € 4.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.