Sport   

Aangemaakt door :

CrossFit Alkmaar

Locatie:

Alkmaar, Nederland

Een team van CrossFit Alkmaar loopt en fietst een ronde om het IJsselmeer. 400 kilometer lang. Dit team zet zich fysiek tot het uiterste in ten behoeve van het Jeugdfonds Sport en Cultuur in Alkmaar. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een bijvoorbeeld een sportclub. Sporten moet namelijk voor iedereen een vanzelfsprekendheid zijn, van jongs af aan.

 

Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. De zwemsport biedt volop kansen om mensen een leven lang in beweging te laten blijven. Daarnaast is goed zwemonderwijs van levensbelang voor het voorkomen van verdrinkingen, zeker in onze waterrijke omgeving.


De kosten voor zwemles zijn echter hoog. Wij lopen en fietsen voor een ‘kickstart zwemles’. Ouders met onvoldoende financiële middelen ontvangen vanuit het Jeugdfonds een bijdrage aan de zwemles van hun kind, een opstapje voor het starten van het noodzakelijke zwemonderwijs. Ons doel: Zoveel mogelijk kinderen het water in! Help jij ons mee?

€ 10.370 van € 10.000
103.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.