Dieren   

Aangemaakt door :

Ingeborg Huisman

Locatie:

Heinenoord, Nederland

Ashley werd 9 jaar geleden door mijn vriendin gegeven aan de eigenaar van een barendrechtse manege Filip Dros. In ruil voor een goed leven tot en met een goed pensioen. Zijn dochter zou op Asley gaan rijden. Dat goede pensioen werd niet gehaald. Zwaar hoefbevangen is Ashley vorige week opgehaald bij mensen die haar die laatste 6 weken onder hun hoede hadden. Gelukkig voor Ashley hebben hun contact gezocht met Deborah en kon zij haar ophalen.


Mijn vriendin heeft haar nu terug en verleent haar alle (medische ) zorg. Ashely is nu veilig. Het zou mooi zijn als ze over de eerste 2 jaar stalgeld niet in hoeft te zitten hoe ze het moet betalen. Alle kleine beetjes zijn daarom echt heel erg welkom.


7-9-21 even een korte update.

Inmiddels is de hoefsmid bij haar geweest en heeft haar zo kort mogelijk bekapt, die kan allemaal niet in 1 keer omdat dat een veel te grote verandering in de stand oplevert. Ze krijgt nu al pijnstilling om door de eerste dagen heen te komen. Ze loopt al een stuk gemakkelijker. Ook hebben we haar voer wat opgeschroefd omdat ze erg mager is.

over 2 weken komt de tandarts haar gebit nakijken en de dierenarts komt om haar algehele gezondheid te beoordelen.

Ook is haar mest opgestuurd naar www.Mestlab.eu om te controleren of ze wormen of andere parasieten heeft.

Er is dus al heel veel actie ondernomen allemaal dankzij jullie hulp.

Alvast heel erg bedankt daarvoor maar we zijn er nog niet

€ 1.548 van € 3.000
51.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.