Educatie   

Aangemaakt door :

Tim Telgen

Locatie:

Uganda, Uganda

(due to the amazing support for Eddy I have doubled the funding target to 2 school trimesters) ^_^


Op onze reis in Uganda in 2019 ontmoetten wij Eddy. Hij was op dat moment manager van een safari lodge waar Inge en ik vrijwilligers werk deden. Het was al snel duidelijk dat Eddy een groot hart had en makkelijk lachte. Hij werkte hard en stond altijd klaar voor ons en zijn personeel. Ook in de directe omgeving bij zijn huis deed hij veel voor de lokale bevolking die het wat moeilijker hadden. Wij werden na onze tijd in de lodge door Eddy uitgenodigd Eddy om bij zijn family te komen logeren. Hier zijn we erg gastvrij ontvangen en hebben een hele fijne tijd gehad.


We zijn inmiddels 2 jaar verder en de wereld is in shock door corona. Armere landen zoals Uganda worden extra hard geraakt. Eddy is zijn baan in het toerisme inmiddels kwijtgeraakt door het uitblijven van toeristen en Uganda bevind zich op dit moment weer in een lockdown. Ondanks dat Eddy het financieel moeilijk heeft wil hij koste wat kost zijn 2 dochters op school houden. Ik weet hoe belangrijk het voor hem is zijn dochters een studie te kunnen geven en wil hem graag financieel steunen met jullie hulp via deze funding. Een bedrag van omgerekend 700 euro is genoeg om zijn 2 oudste dochters het komende semester naar school te laten gaan.


Hier een persoonlijk bericht van Eddy:

"I am a father of six children all in school. Macklin is the oldest now in senior three 17yrs old, Elizabeth 15yrs in senior one. The others are in lower classes. Before the outbreak of the virus I was working but I've now spent one year without work and schools are now open. Another reason is that the two girls have now gone to upper classes that need more money than what I used to manage. I am in a difficult financial situation that's why I am reaching out to my friends for support."


Soms laat iemand die je ontmoet een speciale indruk achter en ontvang je onvoorwaardelijke vrijgevigheid en liefde. Als die persoon dan later in nood blijkt te zijn wil je op jouw beurt er alles aan doen om hem te helpen..

€ 1.338 van € 1.400
95.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.