Educatie   

Aangemaakt door :

Valerio Andolfo

Locatie:

Enkhuizen, Netherlands

Hallo allemaal, ik ben Valerio, uit Italië.

Ik ben 28 jaar oud en ben afgelopen januari naar Nederland verhuisd.

Ik was een kok met veel liefde voor de keuken en voor het eten, maar Corona en wat gedrag van sommige restaurants in Amsterdam hebben me op een andere weg gezet. Op dit moment woon ik niet meer in een grote stad en geniet ik echt van de levensstijl van de kleinste dorpjes. Mijn enige probleem is de taal. Ik weet niet waarom, maar alleen kan ik niet echt begrijpen hoe ik Nederlands goed moet leren en begint een probleem te worden omdat mensen in mijn omgeving niet zo graag in het Engels praten en dat geeft me veel problemen met actief deel uitmaken van mijn buurt. Verder merk ik gewoon iets waar ik veel pijn van krijg. Ik ben bakker maar waar ik woon is geen bakker, dus de mensen moeten eten kopen bij de supermarkt en dat maakt me verdrietig. Ik wil een zelfgemaakte bakkerij beginnen en het gezondste brood maken en verkopen aan mijn buren dat ik kan maken met het beste meel dat ik kan kopen. Ik ben niet echt geïnteresseerd in geld, maar ik ben echt geïnteresseerd in het belang van het eten. Om dat te doen heb ik hulp nodig. Ik werk op dit moment in een bedrijf maar mijn salaris is niet genoeg om de rekeningen, de huur, de Nederlandse lessen en het beginnende bedrijf te dekken. Eigenlijk heb ik sinds een paar dagen de wereld van crowdfunding ontdekt en ik hoop mensen te vinden die me kunnen helpen om:

1) mijn opleiding verbeteren

2) Geef mij de mogelijkheid om mijn eigen bedrijfje te starten en goed te kunnen communiceren met andere mensen.

Ik heb ook andere projecten die de sociale sfeer omarmen, maar het is nog te vroeg om erover te praten, ik laat dit over tot volgend jaar, wanneer ik eindelijk de taal kan spreken van dit land dat me al meer dan een jaar.

Ik hoop een aantal goede harten te vinden die me bij dit proces kunnen helpen.

Oprecht,

Valerio

€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.