Noodhulp   

Aangemaakt door :

Esther van Maanen

Locatie:

, Oekraïne

Dubbele marathon

Wij, Matthias en Esther, willen dit voorjaar afwisselend een dubbele marathon afleggen!

Matthias zal in totaal één marathon hardlopen & één marathon fietsen en Esther gaat één marathon skaten & één marathon fietsen.


Hiermee hopen we een mooi bedrag voor Oekraïne bij elkaar te krijgen!


De kerk in Gorohiv

Deze zomer hoopten wij naar de kleine, maar actieve gemeente in Gorohiv te gaan. Zij hebben een drukwerkfabriek gekocht die ze graag willen opknappen, zodat ze het kunnen gebruiken als dagcentrum voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. Al voor de oorlog was het leven voor veel van deze kinderen moeilijk, vanwege alcoholverslaafde ouders, armoede en huiselijk geweld. De kerk wil graag naar hen omzien en hen zo iets van Gods liefde laten ervaren.


Noodhulp

Op dit moment is alles anders, de meeste vrouwen en kinderen zijn gevlucht en de kerk vangt momenteel veel vluchtelingen op. We weten nog niet wanneer we naar hen toe kunnen gaan, maar inkomsten zijn harder nodig dan ooit. Er is behoefte aan voeding, kleding, brandstof etc. en wij willen deze gemeente hier graag bij helpen!


Super als je een bijdrage voor onze sponsoractie wilt doen!


€ 677 van € 840
80.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.