Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Pilots For Charity

Locatie:

Roosendaal, Nederland

--- Doneer en maak kans op je eigen droomvlucht! ---

--- Lees meer hierover onderaan ---


Een droomvlucht, een moment zonder zorgen en een glimlach zijn ons doel.

 

Na zes maanden van voorbereiding was het in oktober dan zo ver, Stichting Pilots For Charity ging vliegen in Virtual Reality met kinderen in het ziekenhuis. De eerste vluchten waren een feit én tegelijk een enorm succes! Het enthousiasme van zowel de ziekenhuizen als de kinderen, maar ook onze vrijwilligers is zo groot dat we bijzonder hard groeien. Wij hebben voor zowel dit jaar als volgend jaar al een heel aantal bezoeken gepland staan en werven wekelijks nieuwe vrijwilligers. Echter om de voortgang van de ziekenhuisbezoeken te kunnen garanderen, hebben wij nieuwe financiële middelen nodig. Wij hopen van harte op uw steun en donatie om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten glimlachen.

 


Wat doen wij?

 

Pilots For Charity biedt kinderen die in het ziekenhuis verblijven, een vlucht aan in Virtual Reality. Deze vlucht, onder begeleiding van een échte piloot, wordt mogelijk gemaakt door middel van onze mobiele Virtual Reality vliegtuigtrolley. Wij bieden een vliegscenario aan dat speciaal is aangepast voor kinderen, zodat zij kunnen ervaren hoe het is om zelf piloot te zijn en hoe het voelt om daadwerkelijk te vliegen.

 


Waarom doneren?

 

Hoe leuk zou het zijn om kinderen die in het ziekenhuis verblijven een ervaring vol plezier en afleiding te bezorgen? Een moment zonder zorgen, een moment dat de batterijen opnieuw opgeladen kunnen worden.

 

Voor €25 kunnen wij een kind in het ziekenhuis 30 minuten laten vliegen in Virtual Reality met een échte piloot. Het komende jaar zouden wij graag onze Virtual Reality trolley zo efficiënt mogelijk willen benutten om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Steun jij ons ook?

 

Een ander belangrijk aspect is dat wij met de donaties ook een batterijpakket willen kopen, zodat wij onze Virtual Reality trolley nog mobieler kunnen maken. Dit vergroot de efficiëntie, maar zorgt er ook voor dat kinderen niet in spanning hoeven te wachten totdat de computer is aangesloten en opgestart. Een professioneel batterijpakket kost €1250 en een deel van de donaties zouden wij hiervoor willen gebruiken.

 

Onze stichting is volledig gebaseerd op vrijwilligerswerk en transparantie, zo weet u dat uw donatie goed besteed wordt. Donaties komen ten goede aan droomvluchten, zoals het hoort!Doneer en maak kans op één van onze fantastische prijzen!


Voor elke 25 euro die u doneert, ontvangst u 1 lot waarmee u kans maakt om één van onze fantastische prijzen te winnen. Na afloop van onze inzamelingsactie worden 3 winnaars uit alle deelnemers geloot. Vervolgens zullen zij een persoonlijk bericht ontvangen om hun prijs in ontvangst te nemen. Laat dus zeker uw gegevens achter wanneer u een donatie maakt, zodat wij u kunnen contacteren. Deze actie is enkel geldig in Nederland.


  • 1e prijs: een vlucht om nooit meer te vergeten in een échte Boeing 737-800 simulator, aangeboden door ProSim4u (Den Haag)
  • 2e prijs: een droomvlucht in Virtual Reality met één van onze VR piloten
  • 3e prijs: RayBan zonnebril

 

Wie zijn wij?

 

Stichting Pilots For Charity bestaat hoofdzakelijk uit piloten en zorgpersoneel, maar wordt ondersteund door talloze vrijwilligers. Een volledig overzicht van het voltallige team vindt u op onze website.

 


Namens het hele team willen wij u graag bij voorbaat bedanken voor uw steun.

 

Met hartelijke groet,

 

Team Stichting Pilots For Charity

Koen, Stijn, Mike, Daniel, Dunja, Saskia, Wim, Karlijn en Chris

www.pilotsforcharity.com

€ 1.815 van € 5.000
36.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.