Maatschappij   

Aangemaakt door :

De Crisis Voorbij

Locatie:

Dalfsen, Nederland

Hallo, wij zijn Andre en Bob en zijn bezig een nieuw mediaplatform op te richten.

Met onze mobiele "off grid" studio gaan we door Nederland toeren om jouw droom voor een betere en mooiere wereld in beeld te brengen.

We gaan op bezoek bij dromers en pioniers die mooie plannen hebben om de wereld van morgen vorm te geven.

In onze wekelijkse uitzending bespreken we de droom van onze gast en brengen we het tot een haalbaar project.

Dit project zetten we op ons platform met daarbij duidelijk omschreven wat dit project nodig heeft.


Dan ligt de bal bij jullie, ons publiek, want alleen met vereende krachten kunnen we de wereld dat zetje geven wat het juist nu zo hard nodig heeft. Op ons platform kunnen mensen zich aanmelden als ondersteuner van 1 of meerdere projecten, ook krijgt elk project een eigen fundraiser en zodra de criteria van een project gehaald zijn helpen wij met het starten van het project. In onze groep zitten meerdere professionals die ervaren zijn in het opstarten en begeleiden van projecten.


In het afgelopen half jaar hebben we een voormalige bibliotheek bus omgebouwd tot tiny studio, in het filmpje is dit proces te zien.

de tiny studio is helemaal van afvalmateriaal opgebouwd en ondanks dat er qua inrichting nog van alles wil gebeuren zijn we op het punt gekomen dat we onderweg kunnen. voorin de bus hebben 4 zitplekken met een tafeltje en een keukentje waar we 1 of 2 gasten kunnen ontvangen. Ook hebben we een drone en een wat ouder type professionele camera gedoneerd gekregen zodat we de plek van waaruit we uitzenden in beeld kunnen brengen. Omdat we op locatie gaan uitzenden zullen we een 4g router aan moeten schaffen en ook de software en hardware voor de studio hebben we nog nodig. al met al een aardige investering die we helaas zelf niet kunnen bekostigen. Daarom vragen we jullie hulp om dit initiatief verder van de grond te helpen zodat wij de pioniers en dromers die alleen niet verder komen weer kunnen helpen.


Mocht je niet in staat zijn ons financieel te steunen maar wel op een andere manier wilt bijdragen aan dit initiatief dan kan je ons mailen via [email protected]


Op 21 maart 2022 zal onze eerste uitzending zijn. onze website is nog in de maak maar zal tegen die tijd te vinden zijn op www.decrisisvoorbij.nu


alvast hartelijk bedankt voor je hulp,

Andre en Bob
€ 1.202 van € 3.210
37.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.