Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

De Werfeling Uniovision

Locatie:

Utrecht, Nederland

Opdat Het Magisch Hart van Utrecht kan blijven zingen


Over de afgelopen 15 jaar zien wij, dat meer mensen loskomen van de angst en emotionele strijd, die al zó lang over de Aarde heen beweegt. De 'Corona crisis', heeft teweeggebracht, dat uiteenlopende belangen van mensen onder een vergrootglas zijn komen te liggen.

Zowel in onze samenleving als wereldwijd is het 'onbewust ervaren in de dualiteit', voor mensen nimmer zó scherp geweest. Op allerlei niveaus lijkt de mensheid in oorlog met zichzelf.


Wanneer mensen eenmaal loskomen van angst en emotionele strijd in zichzelf en betrokken raken met het onvoorwaardelijke niveau van hun Hart, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die leiden naar de meer verfijnde ontwikkeling van de kosmische mens. Juist in deze tijd is dit van het aller grootste belang.


Letterlijk...De toekomst van onze kinderen hangt er vanaf.


Vanuit dít belang voor de Aarde & al haar Bewoners, was én is het onze intentie om bewustzijnsontwikkeling dicht naar de mensen te brengen. Gewoon midden in de stad. 


Dit doen wij met 'De Werfeling', het magisch Hart van Utrecht.  


Pay us Forward


Midden in het stadscentrum van Utrecht vind je 'de Werfeling', een magische werfkelder van 234m2, waar mensen jong en oud, hun hart kunnen ophalen.


  • Met een wizardstore waarin klanten langs 13 Archetypen bijzondere cadeaus kunnen uitzoeken;
  • Met een mystieke bibliotheek om in een heerlijk nisje, weg te kruipen met een inspirerend boek;
  • Een bloedje van een medetatiezaal waar we mensen meenemen in naar de stilte van het hart;
  • Misschien wel het meest belangrijk; onze opleidingsruimte waar mensen ruimte kunnen maken voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Tot slot een aantal fijne werkplekken om in alle rust te werken aan eigen creaties.


Ons unieke concept is geboren in 2017, te Groningen. We wilden toen al graag richting het midden van het land, vanuit de intentie: "Bewustzijnsontwikkeling & de magie ervan, meer zichtbaar onder de mensen te brengen, in het hart van Utrecht". Eind maart 2019 zijn wij zowel privé als zakelijk naar Utrecht verhuist.1 April kregen we de sleutel van de Werfeling, toen nog een kale vochtige kelder. Vijf maanden lang hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en de Werfeling omgetoverd tot de magische plek die zij nu is.


1 september 2019 was de opening voor onze vast klanten.

Om deze nieuwe start te financieren hebben we ons huis in Groningen verkocht, een crowdfunding campagne opgezet binnen onze vaste klanten kring en geleend bij de Triodos bank.


In het vroege voorjaar van dit jaar, ten tijde van vóór de eerste lockdown, was de Werfeling goed onderweg om het hart van de Utrechters te veroveren. Nieuwe klanten iedere dag, blij verrast, bij het nemen van de werftrap naar de entree beneden. Voor andere Utrechtenaren is de 'Werfeling', een nog onontdekt avontuur.


Nu, 8 maanden later wordt de Werfeling bedreigd in haar bestaan. De steeds weer veranderende overheidsmaatregelen hebben een forse impact op ons voortbestaan. De binnenstad van Utrecht is niet meer dezelfde als tijdens de start van ons avontuur in het voorjaar van 2019.


De Werfeling, haar hart gelukkig nog even magisch als altijd ;) voelt de koude leegte van de binnenstad om haar heen.

Het is alsof ook háár, de adem wordt ontnomen en ze voelt hoe de druk van de crisis haar tol begint te eisen. Het is best een lange adem, om in dit economisch, gewelddadige overheidsbeleid, te blijven staan met rechte rug. Veel ondernemers, ook om ons heen, bezwijken onder de druk.


Wij zijn beslist niet bang om 'te sterven' maar we gaan absoluut veel liever voor het leven. Het betekent dan ook de wereld voor ons, wanneer wij ons werk kunnen voortzetten & ons hart kunnen laten zingen in de Werfeling.


Nu op dit moment kunnen we jouw support goed gebruiken in het voorzien van een stukje basis voor bestaan. Straks als we met z'n allen door de crisis heen zijn, zien we je financieel support graag om het draagvlak te bekrachtigen en vooral jonge mensen te kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van henzelf.


Van Pay us Forward naar Pay IT Forward Om op termijn te kunnen investeren in nieuwe stappen:

We zien veel jonge mensen met een groot enthousiasme voor bewustzijn en spirituele groei. Wij werken graag met deze vaak fijngevoelige wijze mensen en zien een groot potentieel in hen en de rol die zij hebben in de veranderende wereld van vandaag. We zien ook dat deze jonge mensen zich vanuit hun begaafdheid gemakkelijk verliezen in de wereld om hen heen.


De opleidingsprogramma's die wij bieden zijn direct passende sleutels op de ontwikkeling waarin deze mensen zich bevinden. Hoewel wij specifiek passende prijzen voor deze groep hebben zien we dat hun portomonee soms nog niet helemaal aansluit. Hoe leuk is het dan, om waar nodig, een stuk te kunnen ondersteunen vanuit Pay It Forward.


We danken je voor je aandacht hier, in het lezen van ons verhaal en voor je support daar waar je kunt en het goed voelt voor jou.


Met warme groeten,

Rien en Celeste,

De Werfeling 8 dec, 2020


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.