Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Peter Lahousse

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Mijn naam is Peter Lahousse, oprichter van deze website.

Deze site is een vrijwilligers initiatief, er wordt dus geen geld mee verdiend.


Deze site is in 2017 ontstaan na het lezen van Cybercrime aangiftes. Het viel mij op hoe eenvoudig mensen online werden opgelicht. In sommige gevallen was dit te voorkomen geweest, als er een beetje kennis was geweest over de gevaren van Cybercrime. Daarom heb ik op eigen initiatief (i.o.m. Politie) besloten om een website te starten met actueel nieuws, voorbeelden en begrijpelijke uitleg over Cybercrime. Dit alles om aan de voorkant Cybercrime in te perken - want voorkomen is toch beter dan genezen.


Echter zijn hier wel kosten aan verbonden om de website online te houden en is het tijd voor vernieuwing van mijn apparatuur. Alle uren en kennis die ik erin stop neem ik voor mijn rekening echter een bijdrage voor het aanschaffen van nieuwe apparatuur zou zeer welkom zijn. Zo kan ik de website Cybercrimeinfo.nl online houden en jullie blijven voorzien van het nieuws, tips en tricks over digitale criminaliteit.


Iedere donatie, hoe klein ook, is van harte welkom om de strijd tegen cybercrime voort te zetten.


Hartelijk dank!


https://www.cybercrimeinfo.nl/


€ 686 van € 10.000
6.9% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.