Educatie   

Aangemaakt door :

Together El Salvador

Locatie:

, El Salvador

Together International El Salvador biedt via het Education for All-programma beurzen aan voor universitaire studies. Hiermee helpen we jongeren op het platteland van Morazán om hun hogere opleiding voort te zetten en om in de toekomst meer werkmogelijkheden te hebben voor zichzelf, hun families en hun gemeenschap.

Om deze jonge mensen te helpen hun dromen waar te maken, hebben we uw hulp nodig.

Beurzen voor universitaire studies bieden hulp voor huisvesting, vervoer, schoolbenodigdheden en collegegeld, en zijn bedoeld voor jongeren die, na een goede academische staat van dienst op de middelbare school, niet aan hun hogere studies konden beginnen omdat ze niet genoeg financiële steun hadden.


Het project heeft een geschatte kostprijs van € 4.880 voor het academiejaar 2021 en zal gedurende het jaar de huisvestings-, transport- en onderwijskosten voor 8 studenten dekken. Ongeveer € 1.680 wordt toegewezen aan vervoer, € 1.800 aan huisvesting en € 1.400 aan collegegelden en schoolbenodigdheden.

Gedurende het jaar zullen verschillende acties worden ondernomen om dit project te financieren, dus als de benodigde financiering wordt overschreden, zal deze worden gebruikt voor het volgende schooljaar.

Together International El Salvador werkt uitsluitend met vrijwilligers zodat 100% van de donaties volledig naar het project gaat

Wil je meer informatie over het project? Wil je het project op een andere manier helpen? Schroom niet om ons te schrijven [email protected]
€ 305 van € 4.500
6.8% gefinancierd
25 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.