Sport   

Aangemaakt door :

ASRA

Locatie:

Bruxelles, Belgique

Een woordje van de voorzitter & coach

 

 

Beste voetballer, TPF is een club met een geschiedenis die meer dan 25 jaar teruggaat... In 1982 werd de ploeg geboren op initiatief van Etienne Debaeke, meld je aan bij de vriendschappelijke voetbalfederatie.

Zo begon ons avontuur, het begin was niet makkelijk maar na 2 seizoenen werden we beloond met een titel van kampioen door geen enkele wedstrijd te verliezen en meer dan 100 goals te scoren.

Sindsdien is er veel gebeurd, goede en slechte seizoenen.

Onze club veranderde verschillende keren van naam en sindsdien heten we ASRA.

Onze titel van Divisie 2-kampioen zal in ons geheugen gegrift blijven. We hadden een team waar de hele federatie jaloers op was.

Omdat we ouder worden, zijn we nu veteranen. Terwijl veel andere clubs al lang gestopt zijn, zijn wij nog steeds aanwezig.

Onze lange levensduur is vooral te danken aan de sfeer die altijd binnen onze club heeft geheerst.

Al degenen die voor ons team hebben gewerkt, hebben er zeer goede herinneringen aan, en dit is voor alle leden van het Comité en voor mij de eerste voldoening.

Nogmaals bedankt voor wat je hebt en nog doet voor deze warme club.

Vandaag zijn de financiële middelen in moeilijkheden en we willen nog steeds doorgaan zodat de sport op onze leeftijd de sprong en mentaal positief kan houden .

 

President                                                          

                       

Mohammed Rabet

€ 1.500 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.