Dieren   

Aangemaakt door :

Chance

Locatie:

Antwerp, Belgium

De situatie is nijpend. Cherson bevindt zich momenteel in de frontlinie van het conflict en wordt elke dag als slagveld gebruikt. Slechts 3 vrouwen zorgen voor meer dan 700 honden in een spookstad. Er zijn geen vrijwilligers meer om te helpen, de meesten renden weg, op de vlucht voor de brutaliteit van het Russische leger en de verschrikkingen van de bezetting.


Wij zijn een volledig legitieme en gecertificeerde hondenopvang gevestigd in België en werken samen met de hondenopvang Chance in Kherson om honden van Oekraïne naar de Benelux te vervoeren. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 200 honden een goed en liefdevol thuis kunnen geven vol warmte en geluk voor zowel hond als baasje. Al onze honden worden ingeënt en krijgen alle benodigde documenten voordat ze naar de Benelux worden vervoerd.


Dit is echter veranderd sinds het begin van de oorlog. Cherson bevindt zich op een strategisch belangrijk waypoint van het Russische leger en heeft de afgelopen maanden ongelooflijk zware beschietingen meegemaakt. Het hondenasiel zelf werd zelfs geraakt en het was puur geluk en voorzienigheid dat het explosief niet afging. Op dit moment is Kherson bijna volledig afgesloten van de rest van Oekraïne, waarbij de eigenaren moeite hebben om aan voedsel en medicijnen te komen voor zichzelf en hun dieren. Daarom besloten ze met pijn in het hart te verhuizen naar een andere, veiligere locatie in West-Oekraïne, dichter bij de grens met Polen. Het verhuizen van 700 honden is echter geen gemakkelijke taak en het bouwen van een nieuw asiel is extreem duur.


Daarom vragen ze om uw donaties. We zijn er al in geslaagd om bijna de helft van het bedrag dat nodig is voor de bouw van een nieuw onderkomen bij elkaar te krijgen, maar het is nog lang niet genoeg. Hoe meer geld we inzamelen, hoe beter ze voor hun honden kunnen zorgen en hoe beter het nieuwe asiel zal zijn. Als het conflict voorbij is, gaat uw geld alsnog naar de verhuizing van de honden naar veilige, goede, liefdevolle huishoudens in de Benelux.


Het dierenasiel Chance, maar vooral hun 700 honden zullen u zeer dankbaar zijn voor uw hulp.


€ 390 van € 50.000
0.8% gefinancierd
216 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.