Dieren   

Aangemaakt door :

Olga Kanly

Locatie:

Athens, Greece

Fanouris is geboren uit een zwerfkat in mijn landhuis. Toen hij 3 maanden oud was merkte ik dat hij zwaar ademde en heb ik hem meteen naar de dierenarts gebracht. Hij werd gediagnosticeerd met een ernstige inseptale hernia en werd onmiddellijk geopereerd met slechts 10% kans om te overleven.

In mijn wanhoop stapte ik een kerk binnen die ik zag aan de overkant van de dierenkliniek en bad om een wonder. God heeft me geholpen en hij overleefde de operatie tegen alle verwachtingen in.

Hij is een heel onschuldig wezen maar een beetje ondeugend en klimt graag in bomen. Nadat ik hem 24 uur kwijt was vond ik hem zittend op een afgelegen plek in de tuin en kwam niet voor eten. Ik liet hem achter voor het geval hij wilde rusten, maar de volgende dag tilde ik hem op en merkte dat zijn linkerachterbeen hing. Nam hem naar de dierenarts voor röntgenfoto's en werd gediagnosticeerd met een viervoudige breuk.

De kosten van een operatie plus revalidatie zijn ongeveer 1000 euro en omdat ik voor ongeveer 100 zwerfkatten zorg, voer, vaccins, castraties enz....mijn financiën zijn momenteel niet zo rooskleurig... dus het is al 10 dagen geleden dat ik heb rondgevraagd naar de beste dokter met de beste prijs.

Hij moet zo snel mogelijk geopereerd worden.

DUS HELP ME AUB HET BEDRAG TE VERHOGEN OM HEM DOOR EEN CHIRURGIE TE ZORGEN!

€ 50 van € 1.000
5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.