Sport   

Aangemaakt door :

Borne Sport

Locatie:

Borne, Nederland

Krachthonk/ Multi Skills binnen & buiten ruimte


Binnenkort gaat de schop in de grond! Fase 2 van het Wooldrik begint! Wanneer is nog niet helemaal duidelijk, echter, het streven is dat ergens in de zomer de deuren dicht gaan. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Als Borne Sport willen we er op 26 juni 2022 graag een hele mooie dag van maken. Met alle verenigingen bij elkaar! Van 10.00 uur tot 15.00 uur zullen we gaan proberen om onze verenigingen te profileren en gezamenlijk ook nog een doel na te streven: zo veel mogelijk geld bij elkaar halen om op het Sportpark een Multi Skills binnen & buiten ruimte te creëren. Alle opbrengsten van deze dag gaan hiernaartoe.

Waarom een Multi Skills / Krachthonk ruimte? Borne Sport gelooft in meer en veelzijdiger bewegen binnen de Gemeente Borne. Vanuit het lokale Sportakkoord proberen we dit te stimuleren met het Multi Skills principe. Buurtsportcoaches zijn reeds begonnen om het concept te introduceren bij de Bornse verenigingen en zullen de aankomende maanden dit steeds meer gaan uitrollen. Een volgende stap zal waarschijnlijk zijn dat ze demotrainingen gaan geven bij de sportverenigingen. Op 26 juni 2022 zal er dus ook een kennismaking zijn tijdens deze Challenge. Zie ook: https://www.bornesport.nl/nieuws/asm-multiskills-challenge-26-juni/


U kunt middels deze crowdfunding een bijdrage doen voor het realiseren van deze Multiskills/ Krachthonk binnen & buiten ruimte. Hartelijk dank voor uw bijdrage en hopelijk kunnen we met behulp van deze crowdfunding actie, deze Multiskills/ Kracht ruimte/veld, creëren!

€ 25
320 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.