Educatie   

Aangemaakt door :

Gidion Verweij

Locatie:

Gelderland, Nederland

Hi,

Mijn naam is Gidion en ben sinds kort begonnen als boks- therapeut/coach, voor diegene waarbij alleen praten niet werkt of zaken duidelijker worden als ze fysiek aan de slag kunnen. Door middel van boks therapie/coaching combineer ik gesprekken met fysieke oefeningen om zo samen te kunnen zorgen voor nieuwe inzichten. De nadruk ligt hierbij niet op het boksen maar wordt ingezet als middel en dus niet als doel. Maar het draagt zeker wel bij aan de 'behandeling' als je het gaat om depressie, burn-out, angsten, agressie, meer zelfvertrouwen enz.


Zelf kwam ik er vrij laat pas achter dat alleen gesprekken voor mij niet ging werken, zonde van m'n geld... Ik en vele andere hebben het meeste baat sporten het fysiek bezig zijn, maar een trainer is geen coach of therapeut... Ik wil dan ook de mensen helpen die net als ik, net een andere vorm van coaching/therapie nodig hebben om te komen waar ze heen willen.


Om diegene goed te kunnen helpen wil ik mezelf dan ook graag gaan certificeren! En daar kan ik jouw hulp goed bij gebruiken :-) iedere donatie is welkom.

€ 5 van € 1.350
0.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.