Wens   

Aangemaakt door :

Stichting Bliss to Shine

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Stichting Bliss to Shine heeft als doel het vervullen van wensen van thuiswonende kinderen uit gezinnen waar een gezinslid dealt met kanker. Wij zijn van mening dat je als patiënt de kanker niet in je eentje ervaart. Het hele gezin doet noodgedwongen mee. Voor kinderen die bij ons worden aangemeld, vervullen we niet één wens, maar organiseren we een complete wensdag: de Blissi Special Day. Het kind kan weer even kind zijn, alles vergeten en gaat aan het eind van de dag naar huis met een koffer vol herinneringen. De overige gezinsleden worden daarbij niet vergeten. We halen het onderste uit de kan om ook hen een onvergetelijke dag te bezorgen.


Oprichtster, thans directeur van de stichting, Arieta Hoek is een zogenaamde ervaringsdeskundige. Tot tweemaal toe getroffen door borstkanker en nog steeds onder controle. “Ik ben blij dat ik ziek geworden ben, daardoor ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken. Ik heb een derde kans gekregen, een kans om een missie te volbrengen voor alle mensen die met kanker leven. En ga er vol voor!"


Naast de Blissi Special Day organiseert de stichting jaarlijks een groots evenement: de Shine Day. Tijdens deze dag zijn alle (ex)kankerpatiënten welkom, samen met hun naasten. Dat de behoefte aan een dergelijk evenement groot is, blijkt wel uit het jaarlijks toenemend aantal bezoekers. 


Voor de mensen waar de Blissi Special Day en de Shine day voor bedoeld zijn, wordt dit allemaal belangeloos georganiseerd. Veel bedrijven, ondernemers en instanties bieden diensten en/of producten aan. Hoek: "Maar voor sommige zaken is gewoon keiharde cash noodzakelijk. Niet alles valt kosteloos te organiseren. Helaas." 


We zijn dus altijd op zoek naar donateurs en sponsoren. Of mensen die via een al dan niet ludieke actie een inzameling voor ons organiseren. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website (www.blisstoshine.nl), of kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 085-0041234

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.