Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

ilham Boun-Nanaa

Locatie:

, Marokko

Hallo, ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat.

Eerst iets over mezelf, ik ben een 19-jarige student die het beu is om te zien hoe anderen moeten vechten voor hun voortbestaan terwijl wij het in Duitsland (Europa) meestal best goed doen; Stromend water; een huis boven je hoofd, enz. Ik realiseer me dat deze twee jonge mensen niet de enigen zijn met een minder goede gezondheid.

Ik ben me er ook van bewust dat er mensen zijn die er nog slechter aan toe zijn dan zij twee (helaas kan ik je geen foto's van de meisjes laten zien, dat zou respectloos voor je zijn). Ik dwing niemand om mij financieel te helpen, ik werk aan de kant en heb al een klein bedrag gespaard, maar het zou me jaren kosten om het bedrag voor de operatie bij elkaar te hebben en ik zie geen andere kans dan mensen te ontmoeten die harten en help me willen.

De röntgenfoto van de billen/dijen is van een 9-jarige die het een paar jaar geleden nog best goed deed, een opgewekt mens die dol was op ravotten en een heel goede leerling was kan nu nog maar moeilijk staan en lopen. Haar oudere zus (zie: andere twee foto's) is nog erger, ze zit sinds haar 15e in een rolstoel en kan niet bewegen of zelfs praten zonder hulp. Dit alles kon ze voordat ze op 10 jarige leeftijd ziek werd . Ze vertoonde dezelfde symptomen als haar nu jongere zus en de dokters daar zeiden dat je waarschijnlijk hetzelfde krijgt als je oudere zus als ze niet snel een onderzoek en een operatie krijgt. Het doet me pijn om te zien hoe de ouders, waar de moeder ook ernstig ziek en oud is, koste wat kost proberen het voortbestaan van hun kinderen te verzekeren, en niet de financiële mogelijkheid hebben om hun kind goed te laten controleren en opereren. De ouders hadden toen niet de kans en hebben ze nu niet meer en dat wil ik niet laten gebeuren, ik wil niet dat de discipel hetzelfde vergaat als haar oudere zus, ik wens niet dat iedereen.

Ik hoop dat je tot hier hebt gelezen en mijn bezorgdheid begrijpt, helaas zullen er sommigen zijn die me niet zullen geloven of zeggen dat ik te jong ben om een donatie-oproep te beginnen en zelfs weglopen met het geld dat ik wil. Ik zeg één ding, jij maak geen grappen over zoiets en mensen die me willen helpen maar sceptisch zijn, kunnen me via e-mail schrijven en meer te weten komen over het welzijn van de meisjes.

Dank u voor uw tijd en steun.

LG ilham

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.