Wens   

Aangemaakt door :

Max Stampka

Locatie:

MD, Deutschland

Wij - Kati en Max - zijn jonge ouders van een wilde kleine bende in het uitgebreide familieformaat.

Achter onze wortelkracht - energie zit de koppeling van vele pedagogische en energetische elementen die we in de loop van onze persoonlijke ontwikkeling, de groei van ons bewuste ouderschap en op professionele paden aan de hand hebben gekregen.

Al onze "tools" leiden terug naar de basis - de wortel.We kijken naar elke persoon in hun wonderbaarlijke wezen en onthullen hun unieke energie.

Wie ben jij? Leer jezelf en je levenskaart kennen. Voel je wezen, je potentieel en de kracht van je energielichaam en je aura en ontmoet liefdevol je duistere kant en overtuigingen. Ga naar je roots en ga op een liefdevolle reis naar je ware zelf.


Onze kleine aardbewoners vormen een grote wortel. We hebben vijf geweldige zielen bij de hand die we kunnen begeleiden op hun weg naar het leven.


Met gemak ons ​​ouderschap onder ogen zien en leven naar onze wortels heeft ons als gezin ongelooflijk verrijkt. Daarbij hebben we niet alleen onszelf of het bestaan ​​van onze ouders op een nieuwe manier leren kennen, maar hebben we ook onze kinderen, onze innerlijke kaart en gezinsstructuren diepgaand leren kennen en begrijpen.


Deze kennis willen we graag uit de grond van ons hart de wereld in brengen en aan ouders geven.​

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.