Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Aliyah Mayi

Locatie:

, Poland

Help AB met mijn MTF medische transitie


Hallo,


Ik ben Aliyah en ik ben een transvrouw (interseks) die geld inzamelt voor mijn medische transitie.


Ik ben geboren in een zeer gemengd en religieus gezin. Ik ben opgegroeid in Polen, waar ik mijn studie heb gedaan (afgestudeerd) en heb gewerkt voor een internationaal bedrijf.


Om eerlijk te zijn, wist ik niet zeker hoe en of ik moest beginnen met het inzamelen van fondsen. Niet alleen omdat dit nooit zou mogen gebeuren, maar ook omdat ik mezelf in gevaar zou kunnen brengen.


Een van de redenen waarom ik besloot om uw steun te vragen, is dat ik, net na overleg met specialisten (psychiater, psycholoog, endocrinoloog, gynaecoloog, seksuoloog), uiteindelijk heb besloten om te stoppen met weglopen en te accepteren wie ik ben. Mijn ik.


Ik slik al van jongs af aan hormonen.

Volgens artsen is het proberen om de testosteronspiegel in het lichaam te verhogen (omdat mijn lichaam er niet veel van aanmaakt) in de afgelopen jaren een zeer grote fout gebleken. Het leidde tot gevaarlijke veranderingen, zowel fysiek als emotioneel.


De afgelopen vijf jaar werden gekenmerkt door moeilijke momenten, uitdagingen, opofferingen, maar ook enorme voldoening uit de symbiose van geest, lichaam, geest en emoties.


Ik probeer zoveel mogelijk financiële middelen te verzamelen voor de medische genderbevestiging.


Doneer alsjeblieft als je kunt.


Dank u.

€ 0 van € 12.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.