Noodhulp   

Aangemaakt door :

ACTION PROJECT INDONESIA

Locatie:

, Indonesia


DE HEMEL ACHTERVOLGEN DOOR AMBULANCE


De grote behoefte aan gratis ambulancediensten onder de mensen moet een gemeenschappelijke zorg zijn. Het probleem van het vervoeren van spoedpatiënten of ambulances is tot op heden nog steeds niet in evenwicht met het aantal basisbehoeften van patiënten, vooral voor kansarmen die onmiddellijk een ambulance nodig hebben maar beperkt worden door de kosten.

Van Abu Hurairah Radhiyallahu 'anhu zei hij, dat de Boodschapper van Allah -vrede en gebed van Allah zij met hem- zei:

"Als een kind van Adam sterft, worden al zijn daden afgesneden behalve drie dingen: (1) liefdadigheid, (2) nuttige kennis en (3) een (sholeh) kind dat voor zijn ouders bidt."

[HR. moslim, nee. 1631]

Om deze reden streeft WE CARE SOCIAL ernaar een ambulancedienstprogramma "WAKAF AMBULANCE FREE UMAT" te presenteren voor de gemeenschap en de Dhuafa, dat tot doel heeft de armen te verlichten, met name de Dhuafa die een gratis ophaalservice voor patiënten of lijken zonder dat er kosten in rekening worden gebracht, dit is rekening houdend met de huurprijs. ambulance is niet goedkoop voor hen.

Daarom hopen we via het Free Ambulance Waqf-programma voor de Dhuafa meer diensten te verlenen aan de arme mensen die tijdens een noodgeval een gratis ambulance nodig hebben.

De Ambulancewagen "Free People's Ambulance Waqf" is niet alleen gericht op Health Service-activiteiten, we gebruiken deze auto ook voor distributieprogramma's voor BHV-hulpverlening en andere sociale acties.

We hopen dat de ambulancewagen "WE CARE SOCIAL" zoveel mogelijk kan worden ingezet ten behoeve van de Ummah.


WE CARE SOCIAL biedt vrienden van #GERAKANKITAPEDULISOCIAL de mogelijkheid om deel te nemen aan de realisatie van dit programma.

Laten we in goedheid wedijveren, een daarvan is door bij te dragen aan dit programma, als God het wil, het zal een beloningsveld zijn voor al onze vrienden. Elk bedrag aan rupiah dat vrienden doneren, betekent veel voor hen.

Door Gods genade te vragen, voeren we momenteel een sociaal zorgprogramma uit voor de aanschaf van 2 eenheden ambulancewagens speciaal voor zieken- en lijkenwagens en gestandaardiseerd door de gezondheidsdienst. Met een geschat fonds van Rp.800.000.000,-. Deze 1 Ambulance-eenheid kan later worden gebruikt om zieke patiënten af te leveren, doorverwezen patiënten af te leveren en gratis rampenparaatheidsdiensten voor het grote publiek te bieden.

En 1 unit is gewijd aan Ambulance-instanties.

Zorg ervoor dat uw rijkdom gratis in elk voordeel van de Free Ummah Ambulance mensheid stroomt

laten we uw beste infaq voorbereiden voor de aanschaf van ambulance We Care for Social.. help ons om het te laten gebeuren.. Voor de medewerking en hulp die wordt gegeven, hartelijk dank en Jazakumullah khairan. Moge Allah Ta'ala al onze daden accepteren die slechts hopen op het genoegen van Allah Subhanahu wata'ala, Ameen Ya Rabbal 'Aalamiin..


Vrienden, weten jullie dat in elke schat die we hebben, er levensonderhoud is dat Allah heeft toevertrouwd aan onze broeders en zusters die moeite hebben met het leven van hun leven, vooral omdat ze een ambulance-transportmiddel nodig hebben.

Kunnen we toestaan dat ze geen gratis ophaalservice krijgen, terwijl we onze echte rijkdom blijven opstapelen, maar die niet mee het graf in nemen?


Humanitaire Ambulance is een middel om de gemeenschap te faciliteren in diensten:


A. Patiëntoverdracht

B. Reactie van de mensheid

C. Hulp bij rampen

NS. Lijkwagen

e. Lijkuitrusting


Verspil deze kans niet. Kom op, ontvang eeuwige zegeningen van alle activa die je hebt met een Joint Venture for Community Ambulance Waqf-programma van WE CARE SOCIAL

Laten we je beste Sodakoh laten zien met een joint venture voor Ambulance Waqf voor de mensen door middel van de donatie Klik hieronder:

Of u kunt tijdens kantooruren langskomen bij het secretariaat van Onze Gemeenschap Zorgen voor Sociale Zaken:

--------------------------------------------------

Adres: Jln. Pancawarga 41 Rusunawa Cipinang Besar Selatan Blok C Secretariaat op de begane grond RT: 017 RW: 005 JATIINEGARA Oost-Jakarta

Info & Bevestiging na overdracht : 089524582808 (TB ACHMAD ILHAM EFENDI) •


Anderen helpen


€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
1162 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.