Dieren   

Aangemaakt door :

Stichting Blijdschap Voor De Dieren

Locatie:

Borculo, Nederland

Wij helpen dieren die in permanente of tijdelijke nood verkeren. U moet dan denken aan dieren waarvan de eigenaar niet in staat is om voor zijn dier te zorgen. bv. opname in ziekenhuis, kliniek, detentie of andere gebeurtenis. Om blijvende ‘GRATIS’ hulp te kunnen bieden zijn wij wel afhankelijk van donaties en giften.

Naast ons aanbod om gratis mensen met dieren in nood te helpen zijn wij begin 2020 begonnen met het gratis verstrekken van een eenmalig Dierenvoedselpakket aan mensen die aantoonbaar geen cent te makken hebben. Vaak zijn dit mensen die onder bewind staan of in de SHV zitten en beperkte financiële middelen hebben om diervoeding te kopen. Mensen die voor hun probleem situatie in het bezit waren van dieren proberen wij te ondersteunen door het eenmalig gratis vertrekken van een grote doos met diervoer. Door de samenwerking met Stichting DierenLot en DHL, en uw Donatie-Gift, kunnen wij deze pakketten gratis bij de mensen blijven thuis bezorgen.

€ 360
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.