Educatie   

Aangemaakt door :

Lend 4 Learn

Locatie:

Tallin, Estonia

Lend 4 Learn wil een multidirectionele helpende gemeenschap zijn die gericht is op onderwijs , zodat alle leden hiervan profiteren. Bij L4L geloven we dat het helpen van studenten om hun doelen te bereiken welvaart en waarde creëert in landen, en toch zijn er nog steeds regeringen die niet alleen jonge mensen niet helpen om te studeren, maar ook takken van kennis elimineren om alleen die disciplines te promoten die zij nuttig achten , een aanval op de vrijheid om te studeren!


U kunt kiezen hoe u helpt of geholpen wordt!


De waardepropositie van L4L is het bevorderen van wederzijdse hulp tussen studenten, onderzoekers, NGO's en particuliere investeerders. Dit alles zal gebeuren via een platform met twee hoofdfuncties: een gratis forum waarin studenten elkaar advies kunnen geven over hun toekomstige werk en loopbaan, begeleid en geadviseerd door een netwerk van experts; en een markt voor gezamenlijke studieleningen om degenen die het nodig hebben economisch te ondersteunen in ruil voor renteteruggave.


Help op een gezamenlijke manier en krijg er voordeel voor.


Onze bedoeling met leningen is niet om grote investeerders aan te trekken die meer geld willen verzamelen dan ze kunnen uitgeven, maar eerder kleine investeerders, gewone arbeiders die willen profiteren van hun spaargeld en op deze manier een sfeer van solidariteit creëren waarin veel kleine investeerders helpen andere mensen om vooruit te komen in hun studie. Terwijl we voor onderzoek geen geldelijk rendement nastreven, maar donaties, zodat de wetenschap vooruit kan gaan zonder afhankelijk te zijn van publieke financiering die jaren duurt om te arriveren.


Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om de benodigde licenties te verkrijgen om het werk te starten en de webpagina te ontwikkelen waarop de gebruikers verbinding zullen maken.


Tegenwoordig richten platforms met vergelijkbare taken zich alleen op het economische deel. We willen verder gaan dan het louter economische om meer gepersonaliseerde hulp te bieden aan studenten en hun families. Omdat er nog niets bestaat zoals dit project!


Het L4L-platform zal in 2022 open zijn voor het grote publiek, maar we hebben al een netwerk van ouders en toekomstige kleine investeerders die geïnteresseerd zijn om hun geld te laten gebruiken om samen te werken met het onderwijs en de opvoeding van toekomstige generaties.


Onder ons team en netwerk van medewerkers hebben we een aanzienlijk aantal specialisten in de onderwijssector die de problemen en behoeften van studenten en hun gezinnen grondig kennen. We hebben zoveel moeilijkheden en onrechtvaardigheden kunnen waarnemen dat we niet stil en onbewogen willen blijven. Daarom willen we alle kennis die we hebben opgedaan op onze weg door het onderwijs- en academische systeem gebruiken om onszelf te helpen aan degenen die door dezelfde problemen moeten blijven gaan.


Help ons om in 2023 100% up and running te zijn!

€ 15 van € 87.500
0% gefinancierd
216 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.